Serial nou. Fantasy-ul Avanpostul, din 28 ianuarie la Diva

de Cinemagia în 14 Ian 2019
Protagonista călătorește către o fortăreață fără de legi, la granița lumii civilizate, traversând peisaje spectaculoase pline de creaturi fantastice în căutarea asasinilor.

Avanpostul (The Outpost) este un nou serial, în premieră în România, care prezintă o lume fantastică la Diva începând de luni, 28 ianuarie, de la22:00, câte două episoade.

Producția americană spune povestea orfanei Talon (interpretată de actrița australiană Jessica Green), singura supraviețuitoare a rasei numite „Blackbloods”. După ce întregul ei sat a fost exterminat de o bandă de mercenari, Talon duce o viață solitară și descoperă că are anumite abilități care o fac mai rapidă, mai puternică și îi permit să se vindece mai repede ca majoritatea oamenilor.

Avanpostul va fi difuzat în fiecare zi de luni, de la ora 22:00, din 28 ianuarie, la Diva

După un deceniu, Talon se ascunde chiar sub ochii tiranicului regim al Primului Ordin, dar nu pierde nici o clipă din vedere scopul, acela de a-și răzbuna familia.

Călătorește către o fortăreață fără de legi, la granița lumii civilizate, traversând peisaje spectaculoase pline de creaturi fantastice în căutarea asasinilor. Imediat ce zărește Avanpostul, este atacată de o creatură feroce la timp pentru a fi salvată de căpitanul Garret Spears (Jake Stormoen), un adevărat cavaler în armură strălucitoare, frumos, șarmant și dur.

Avanpostul este produs de Arrowstorm Entertainment și Electric Entertainment. Pe lângă Jessica Green din distribuție fac parte Imogen „Immy” Waterhouse (Nocturnal Animals), sora lui Suki Waterhouse, dar și Jake Stormoen (Extinct, Mythica), Andrew Howard (Hatfields and McCoys), Anand Desai-Barochia (Emmerdale, Lake Mead) și Robyn Malcolm (Top of the Lake).

Filme Mythica în perioada 21-25 ianuarie, de la 23:00

Ca să ne pregătim pentru noul univers, Diva ne propune o serie de cinci filme Mythica (de la creatorii serialului Avanpostul) programate în perioada 21-25 ianuarie, de la 23:00.

Seria Mythica urmărește aventurile lui Marek, o vrăjitoare născută cu darul necromanției. Mythica: În căutarea eroilor (Mythica: A Quest For Heroes – luni, 21 ianuarie) în care Marek se întâlnește cu preoteasa Teela, urmată de Mythica: Puterea cristalului întunecat (Mythica: The Darkspore - marți, 22 ianuarie) în care Marek încearcă să-l oprească pe Szorlok, cel mai mare dușman al său, din a folosi un vechi artefact, Mythica: Necromanta (Mythica: The Necromancer - miercuri, 23 ianuarie) în care Marek acceptă o misiune din partea unor hoți, urmat de Mythica: Stăpânul coroanei (Mythica: The Iron Crown - joi, 24 ianuarie) în care continuă lupta contra lui Szorlok și finalul seriei Mythica: Tărânul zeilor (Mythica: The Godslayer - vineri, 25 ianuarie) în care Marek va face o alianță neobișnuită..

 

Exploreaza subiecte similare:

The Outpost, Jake Stormoen, Imogen Waterhouse, Andrew Howard, Anand Desai-Barochia, Robyn Malcolm

Alte știri din cinema

„Distanța dintre mine și mine”, despre poeta Nina Cassian, la Trieste Film Festival

Filmul va fi proiectat în competiția internațională de documentare

John Wick 3 - controverse la proiecția de test. Ce a reproşat publicul scenelor de acțiune

Regizorul Chad Stahelski are de rezolvat o dilemă pentru versiunea finală...

Pokémon Detective Pikachu – adorabilul pokemon, în două noi imagini și un clip video

Filmul a avut unul dintre trailerele cele mai vizualizate pe YouTube în 2018, iar Warner Bros. și Legendary Pictures se gândesc deja la un spin-off…

Aquaman schimbă regulile jocului, aratând că modelul Marvel nu e imbatabil

Studiourile Warner Bros. nu vor mai pune accent pe universul cinematografic „DC Extended Universe”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells