Seria manga japoneză Berserk vine pe Netflix începând de pe 1 decembrie

de Gloria Sauciuc în 15 Nov 2022
Toate cele 25 de episoade ale poveștii manga din 1997 vor fi disponibile

Seria manga japoneză Berserk, scrisă și ilustrată de Kentaro Miura, amplasată într-o lume fantastică întunecată, inspirată de Europa medievală, va fi disponibilă pe Netflix de la începutul lui decembrie, scrie engadget.com.

Povestea se concentrează pe personajele Guts, un spadasin singuratic, și - respectiv - pe Griffith, liderul unei trupe de mercenari numită „Trupa șoimului”.

Berserk, manga cu durată lungă ce a combinat fantasy-ul cu violența, revine - așadar - pe micul ecran. Originalul din 1997, cu 25 de episoade, regizat de Naohito Takahashi, este un anime sumbru si destul de brutal, care apărea la vreo opt ani după ce manga-ul inițial apăruse în revista Young Animal.

Seria surprinde firul narativ din Golden Age, perioada în care Guts s-a alăturat Band of the Hawk, întâlnindu-se cu celelalte personaje principale, Griffith și Casca.

De către unii fani, această abordare este considerată cea mai bună, și se crede că Berserk ar fi inspirat sau influențat hit-uri importante precum Fullmetal Alchemist și Attack on Titan.

Serviciul de streaming Netflix a achiziționat drepturile asupra seriei, împreună cu cele pentru Parasyte, Monster și pentru alte anime-uri, scrie engadget.com.

Alte știri din cinema

Zack Snyder a încheiat filmările la Rebel Moon

Universul creat de Zack Snyder este cu un pas mai aproape de sosirea pe Netflix

Varianta întinerită a lui Indiana Jones, în primul trailer Indiana Jones and the Dial of Destiny

Deși acțiunea filmului este încă necunoscută, trailerul sugerează o revenire la clasicele aventuri ale lui Indiana Jones

Amrit Kaur și Pauline Chalamet vorbesc despre The Sex Lives of College Girls, disponibil pe HBO Max

Al doilea sezon a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie

Phoenix. Har/Jar, în premieră la TVR pe 8 decembrie

60 de ani de muzică în 104 minute

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 17 noiembrie 2022 21:21
Asta e de departe cea mai buna 'stire' si veste (in acelasi timp) peste care am dat pe acest site de multa vreme! ''Berserk'', este o serie GENIALA care merita sa fie mult mai cunoscuta decat in momentul actual!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells