Sequel-ul lui Shazam!, confirmat. De poveste se va ocupa același scenarist

de Cristina Grigore în 11 Apr 2019
Henry Gayden a început deja lucrul la sequel, iar David F. Sandberg este de aşeptat să revină în scaunul regizoral

Universul Cinematografic DC pare să fi fost revitalizat odată cu succesul lui Shazam!, iar Warner Bros. are toate motivele să menţină tonul relaxat introdus de peliculă, astfel încât anunţul începerii lucrului la Shazam 2 nu este o surprinză.

TheWrap.com a aflat că Henry Gayden, scenaristul primului film, a început deja lucrul la sequel. Este de aşteptat ca mare parte din distribuţia centrală să revină, cu Zachary Levy în rolul eroului titular şi Asher Angel drept tânărul Billy Batson, cel care a primit abilitatea de a se transforma în sus-numitul erou. David F. Sandberg va reveni, cel mai probabil, în scaunul regizoral.

Shazam! a avut un debut de aproape 160 milioane de dolari în box office-ul internaţional şi a fost, în mare parte, bine primit de critici. Dacă pelicula Black Adam, despre care s-a spus recent că va începe filmările anul viitor (şi care îl va avea în rol central pe Dwayne Johnson), va fi lansată în timp util, l-am putea vedea pe Shazam confruntându-se în sequel chiar cu cel care îi egalează puterile.

Următoarele filme ale Universului Cinematografic DC cu dată de lansare sunt Joker, cu Joaquin Phoenix în rol titular, ce va ajunge în cinematografe pe 4 octombrie, urmat de Birds of Prey (7 februarie 2020) şi Wonder Woman 1984 (5 iunie 2020).

Exploreaza subiecte similare:

Henry Gayden, Shazam!, David F. Sandberg, Zachary Levy, Asher Angel, Dwayne Johnson, Joaquin Phoenix, Joker, Birds of Prey, Wonder Woman 1984

Alte știri din cinema

Horror-ul Blestemul femeii care plânge aduce teroarea în cinematografe, din 19 aprilie

Ferește-te de groaznicul ei voal!

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 11 aprilie 2019 19:50
Universul Cinematografic Marvel pare să fi fost revitalizat odată cu succesul lui Shazam!, iar Warner Bros. are toate motivele să menţină tonul relaxat al filmelor DC, aşa că anunţul începerii lucrului la Shazam 2 nu este o surprinză.
uuuuu :)))) bravo Cristina

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells