Sequel-ul lui Pacific Rim, blocat în bugetul de producție

de Cristina Grigore în 17 Sep 2015
Studiourile de producție au nevoie de mai mult de 200 de milioane de dolari pentru o continuare

SF-ul lui Guillermo del Toro din 2013 a fost bine primit de public şi critică, astfel încât o continuare a aventurilor cu monștri şi roboți uriași se părea că nu este departe. Cineastul a vorbit în mai multe rânduri de speranțele sale legate de o trilogie Pacific Rim, însă din informațiile obținute de  TheHollywoodReporter.com de la o sursă apropiată producției, este posibil ca sequel-ul să se lase ceva vreme așteptat.

Se pare chiar că proiectul a fost amânat pe termen nedefinit, din cauza unor probleme legate de mărimea bugetului necesar producției, asupra căruia studiourile Universal şi Legendary nu au ajuns la un acord. Filmul original a încasat 411 milioane de dolari, însă realizarea lui a costat 190 de milioane de dolari. Pentru sequel, va fi necesară o sumă şi mai mare.

Într-un interviu din luna iulie, starul lui Pacific Rim, Charlie Hunnam, a declarat că este nerăbdător să continue seria.

„Cred că lucrurile ce țin, printre altele, de crearea lumii și a monștrilor sunt extrem de atrăgătoare, dar ca element secundar în desfășurarea filmului. Chiar dacă am încercat să echilibrăm lucrurile, am senzația că, în final, spectacolul a cântărit mai mult decât scenariul”, a mai menționat actorul.

Exploreaza subiecte similare:

Pacific Rim, Pacific Rim 2, Charlie Hunnam

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 17 septembrie 2015 10:41
Mi-a placut primul si ar fi frumos sa vad si continuarea...
Bayard pe 17 septembrie 2015 19:35
Cand tuturor le-a placut primul, automat continuarea o sa aiba incasari mai mari.... asa ca un buget de 200 de milioane poate sa fie recuperat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells