Sebastian Stan explică de ce Captain America i-a dat scutul lui Falcon și nu lui Bucky

de Gloria Sauciuc în 27 Apr 2020
Mulți cred că Winter Soldier al lui Sebastian Stan a fost tratat nedrept în Endgame atunci când Steve Rogers/Captain America (Chris Evans) i-a dat scutul de vibraniu lui Sam Wilson/Falcon și nu lui Bucky, cel mai vechi prieten al său

Avengers: Endgame, în pofida numelui, nu a încheiat Universul Cinematic Marvel, ci doar o linie narativă. Nu cu Endgame se termină această poveste lungă care a început cu Iron Man în 2008 și care a însemnat un sfârșit de drum pentru numeroase personaje din vechea gardă. Pentru Bucky Barnes/Soldatul Iernii (românul Sebastian Stan), călătoria continuă. Actorul își va relua rolul în serialul Disney+ The Falcon and The Winter Soldier.

Mulți spectatori au simțit că personajul este nedreptățit în Endgame atunci când Steve Rogers/Captain America (Chris Evans) i-a dat scutul său de vibraniu lui Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie) și nu lui Bucky, cel mai vechi prieten al său. Totuși, Sebastian Stan crede despre personajul său că Steve și-a dorit ca Bucky să aibă o viață proprie, așa cum Rogers însuși s-a întors în timp pentru a-și petrece viața cu Peggy Carter, scrie publicația indianexpress.com.

Stan declara pentru The Hollywood Reporter: „Steve îi spune lui Bucky: Vei merge și vei face și tu la fel. Nu îți voi pune acest lucru în spate. Noi amândoi ne vom vedea de viață – de viața aceea care ni s-a luat în anii ‚40 atunci când amândoi ne-am înrolat...” Așadar, acolo am simțit că se aflau la finalul filmului. Nu cred că există o altă intenție sau gânduri contradictorii despre asta.

Universul se dilată. The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision și Loki vor fi în curând pe Disney+

Sebastian Stan a mai adăugat: „Sam, pentru mine, a fost întotdeauna cel care a îmbrăcat capa de supererou pentru numeroase motive, și vine cu un bagaj mult mai mare, ce va fi explorat în serial. Cred că va trebui să urmăriți Disney+ ca să vedeți și din ce cauza. La finalul lui Endgame, atât pentru Steve cât și pentru Bucky, problema nu este scutul...”

Stan a mai fost întrebat dacă The Falcon and the Winter Soldier a fost mai mult un film sau mai mult un serial, considerând că MCU este, în esență, un univers „cinematografic” iar serialul are un buget uriaș. Stan a replicat: „Cred că a fost amândouă. Din multe puncte de vedere, a fost un film. Din nou, nu am terminat, încă mai avem lucruri de făcut. Ceea ce mi-a plăcut a fost, ca ton, că filmul a fost plasat în aceeași lume precum Captain America: The Winter Soldier, una dintre cele mai plăcute experiențe pe care le-am trăit”.

 

Exploreaza subiecte similare:

Sebastian Stan, Chris Evans, Anthony Mackie, Avengers: Endgame

Alte știri din cinema

Alien și The Thing se întâlnesc în horror-ul SF rusesc Sputnik. Iată trailerul!

Filmul o urmărește pe Tatyana Klimova (Oksana Akinshina), o doctoriță care încearcă să salveze viața unui pacient întors din spațiu

Horror-ul cu buget redus The Wretched este filmul nr. 1 al Americii pe timp de pandemie

Filmul cu evenimente supranaturale a fost difuzat în 45 de cinematografe drive-in din America weekendul acesta

Charlize Theron, în fruntea unui grup de nemuritori în trailerul The Old Guard

„De-a lungul istoriei, noi am protejat această lume, luptând din umbră”, spune personajul lui Theron

Serialul The Great/Ecaterina, „savuros și cu un simț ușor pervers al umorului”

În luna iunie, vom putea urmări acest serial pe micul ecran

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 27 aprilie 2020 01:26
Pe bune ? Chiar exista astfel de intrebari/explicatii?Lumea a luat-o razna de tot
lulutza pe 27 aprilie 2020 21:49
Pentru ca e negru i l a dat. Doooooh.
sebybog pe 28 aprilie 2020 08:28
Si sa nu uitam de corectitudinea politica...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells