Sean Penn, la primul rol de acțiune. Regizorul lui Taken l-a distribuit în Prone Gunman

de Cristina Grigore în 30 Ian 2013
Sean Penn, la primul rol de acțiune. Regizorul lui Taken l-a distribuit în Prone Gunman

Regizorul francez Pierre Morel a făcut din Liam Neeson un star de acțiune - la o vârstă critică a starurilor masculine de la Hollywood, când aceștia se orientează spre roluri mai puțin solicitante fizic - și pare că are de gând să repete istoria cu actorul Sean Penn. Conform celor relatate de The Hollywood Reporter, Penn va interpreta primul său rol de acțiune din carieră în Prone Gunman, un titlu cât se poate de sugestiv în acest caz.

Filmul va avea la bază romanul lui Jean-Patrick Macnette cu același nume și va fi adaptată de scenaristul lui Dredd și Vantage Point, Pete Travis. Într-o poveste nu foarte diferită de cea a lui Taken, Penn va intra în pielea unui asasin internațional, Martin Terrier, care este trădat de organizația pentru care lucrează și este astfel nevoit să pornească într-o cursă fără oprire, fiind vânat prin toată Europa. Acțiunea este completată de o poveste de dragoste,  în care protagonistă este fosta iubită din copilărie a eroului.

Filmările la Prone Gunman vor începe în acestă primăvară șise vor desfășura în mai multe locații din Europa.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 30 ianuarie 2013 09:32
sper sa faca treaba buna.
paul2011 pe 30 ianuarie 2013 15:43
abia astept sa vad filmul Gangster Squad , din ce am vazut in trailer Sean Penn , pare foarte convingator in interpretarea sa , cred ca va face un rol memorabil ....sper ca Prone Gunman sa iasa bine , are un scenariu interesant ...multa bafta lui Sean Penn :) .
AndreBlack pe 30 ianuarie 2013 18:04
Cica se va filma in mai multe locatii din Europa . Ar fi fain sa se filmeze si in Romania .
MikkaelWolfganger pe 30 ianuarie 2013 21:59
Sean Penn...te rog, nu fa prostia asta.Tu ai jucat numai in filme bune, mori in glorie, nu te apuca de mizerii.Tu nu esti Arnold, nici Stallone...tu te pricepi sa joci, nu sa dai cu pumnul, mai bine mai fa o drama decat tampenia asta!!!
SANDA45 pe 2 februarie 2013 15:13
sper sa iese cv bun
alex_il_fenomeno pe 21 februarie 2013 16:43
O provocare pentru talentatul actor. Pacat ca vine tocmai acum...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells