„Sean Penn este un om violent, abuziv şi groaznic”, ține să ne (re)amintească publicația Pajiba

de Gloria Sauciuc în 23 Mar 2015
Site-ul dedicat filmelor, producțiilor TV, cărților și zvonurilor de tot felul, cu sloganul „cronici tăioase, oameni nesuferiți”, atrage atenția că oricând apar noutăți despre actor, cel puțin un cititor îi aduce în discuție trecutul „pătat”

Sean Penn a fost în centrul atenţiei în ultima vreme: s-a logodit cu Charlize Theron, care i-a cerut să renunțe la colecția de arme, a  făcut o glumă rasistă la Oscar 2015, iar acum e protagonistul thrillerului de acțiune The Gunman. Pe viaţă şi pe moarte, proaspăt lansat în cinematografe. Dar, ori de câte ori numele lui Sean Penn  apare, cineva ne amintește invariabil ce tip îngrozitor a fost dată (și cine știe? Poate că încă mai este), comentează editorii website-ului pajiba.com. Oare nu a venit momentul să-l iertăm, totuși, pe Sean Penn?

Un cititor al publcației mai sus menționate a amintit că – după o farsă în care Woody Harrelson a organizat răpirea lui Penn în timpul filmărilor de la producția La hotarul dintre viaţă şi moarte – Penn l-a dus pe Harrelson departe în deşertul australian, în miez de noapte, fără mâncare, fără apă și nicio cale de întoarcere decât pe jos, și l-a abandonat acolo...

Dar amintirile merg mai departe în timp, la comportamentul abuziv faţă de Madonna, cât timp au fost căsătoriţi, comportament care rămâne la fel de şocant şi nebunesc şi după 25 de ani... În iunie 1987, Madonna şi-a făcut la spitalul Cedars Sinai o radiografie, după ce Penn o lovise la cap cu o bâtă de baseball. La acea vreme, încă discutau de reconciliere. Madonna nu a făcut o plângere oficială, pentru că Penn era pe cale să intre în închisoare pentru atacarea unui figurant. El mai făcuse 33 zile de închisoare dintr-o sentință de 60 de zile în închisoarea din Los Angeles (23 de ore pe zi singur în celulă), pentru încălcarea perioadei de probă dată pentru lovirea unui fan. A fost eliberat în brațele soției sale, doar pentru ca între ei să urmeze o ceartă.

Certurile lor violente erau obositoare pentru toată lumea, dar Madonna ezita să admită că mariajul ei a eșuat. Deși s-a întâlnit cu avocați în privinţa obținerii unui divorț, ea a aşteptat un an întreg să vadă dacă mariajul ar putea fi salvat. A fost o decizie regretabilă. În după-amiaza zilei de 28 decembrie 1989, Penn a escaladat zidul din jurul casei din Malibu și a găsit-o pe Madonna singură. Potrivit unui raport făcut de Madonna în biroul șerifului din Malibu, cei doi au început să se certe. Penn a ameninţat-o, Madonna a încercat fără succes să fugă, iar ce a urmat a fost un calvar de nouă ore, care a zguduit-o profund. Penn a prins-o și a legat-o de un scaun cu sfoară groasă, apoi a amenințat-o că îi taie părul. Potrivit raportului poliției, Penn „bea alcool direct din sticlă”, iar abuzul a continuat timp de mai multe ore, timp în care şi-a pocnit și bruscat victima. S-a dus apoi să mai cumpere alcool, lăsând-o pe Madonna legată și cu un căluş în gură. Câteva ore mai târziu, el s-a întors și a continuat atacurile.

Madonna a declarat că a dezlegat-o după ce a fost de acord să aibă un act sexual degradant cu el. Ea a fugit apoi din casă spre biroul șerifului. Locotenentul Bill McSweeny a declarat: „Abia am recunoscut-o pe Madonna. Plângea, buza îi sângera și fusese în mod evident lovită”. Penn a fost arestat și acuzat de „vătămare corporală și condiții traumatice”, precum și comiterea de „agresiune sexuală”. Madonna a depus actele de divorț o săptămână mai târziu, dar a renunțat la acuzațiile de atac.

Totuși, în anul 2015, Sean Penn e gata să îl adopte pe micul băiat infiat al actriței Charlize Theron, ba chiar s-a lăsat de fumat pentru aceasta, anunță publicația Gala, citând RadarOnline. Charlize îi ceruse să nu fumeze în prezența copilului, iar Penn a mers mai departe, renunțând de tot la fumat. În plus, în vara acestui an, actorul va merge până la capăt cu planul său de a forma o familie împreună cu  Charlize Theron, cei doi urmând să se căsătorească în cadrul unei ceremonii răstrânse.

Exploreaza subiecte similare:

The Gunman, Sean Penn

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 23 martie 2015 10:12
Nu cred asa ceva ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells