Sean Connery, cel mai bun James Bond din toate timpurile: L-a întrecut pe Daniel Craig

de Daniel Dumitrescu în 11 Aug 2020
Connery a fost desemnat cel mai bun James Bond din istorie într-un sondaj realizat în Marea Britanie.

Peste 14.000 de persoane au votat pentru a decide ce actor l-a interpretat cel mai bine pe celebrul agent secret britanic. Sondajul făcut de Radio Times a fost realizat pe baza votului în mai multe runde.

În prima etapă, Sean Connery s-a impus în fața lui Daniel Craig, deseori considerat cel mai bun actor în rolul lui Bond. Connery a obținut 56% din voturi, în timp ce Craig a fost votat de 43%.

În altă rundă, Pierce Brosnan s-a impus detașat în fața lui George Lazenby, actorul galez primind 76% din voturi.

Cea de-a treia rundă s-a încheiat cu un rezultat surprinzător, favoritul Roger Moore fiind depășit de Timothy Dalton. Moore a primit 41% din voturi, iar Dalton - 49%.

În runda finală, Dalton a ieșit pe locul trei, fiind depășit de Connery și Brosnan. Connery a primit 44% din voturi, iar Pierce Brosnan s-a clasat pe locul secund.

Sean Connery este cel mai prolific actor din seria Bond, jucând în șapte filme: Dr. No (1962), From Russia with Love (1963), Goldfinger (1964), Thunderball (1965), You Only Live Twice (1967), Diamonds Are Forever (1971) și Never Say Never Again (1983).

Actualul deținător al rolului lui James Bond, Daniel Craig, va juca în al cincilea său film din franciză, No Time to Die. Filmările ar fi trebuit să aibă loc în aprilie, dar au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19 și vor începe pe 20 noiembrie.


Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Craig, Pierce Brosnan, Roger Moore, Timothy Dalton, Sean Connery, From Russia with Love, Goldfinger, Thunderball, You Only Live Twice, Diamonds Are Forever, Never Say Never Again, No Time to Die, Dr. No

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 12 august 2020 16:10
''Filmările ar fi trebuit să aibă loc în aprilie, dar au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19 și vor începe pe 20 noiembrie.''

Nice.

spartacus pe 13 august 2020 14:44
Ar fi fost culmea ca Daniel Craig sa fie cel mai bun James Bond. Inca de cand a fost nominalizat pentru acest rol am spsu ca Craig nu era deloc potrivit pentru rol, ii lipsea si ii lipseste si acum carisma personajului atat de bine interpretat de Roger Moore, Pierce Brosnan sau Sean Connery. Craig era/este potrivit mai degraba pentru rolul unui ucigas cu sange rece. Parerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells