Sean Bean semnează pentru Death Race 2

de Gloria Sauciuc în 2 Mar 2010
Sean Bean semnează pentru Death Race 2

După ce a făcut-o pe-a Zeus în Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief / Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul Fulgerului, începutul dezamăgitor a ceea ce se vrea o franciză, Sean Bean semnează pentru Death Race 2, unde va juca alături de Luke Goss.

Filmul va fi un prequel la producţia din 2008 cu Jason Statham în rol principal, care - la rândul ei - era un remake la Death Race 2000, din 1975.

Regizat de Paul W.S. Anderson (Event Horizon - Destinaţie mortală, Mortal Kombat, Resident Evil), Death Race din 2008 era plasat într-un haotic 2012, în care criminalii făceau curse cu maşini blindate pentru un public însetat de sânge.

The Hollywood Reporter spune că prequel-ul va scoate la iveală povestea personajului poreclit Frankenstein, pe fondul unei lumi în declin, în care cursele de maşini încep să-şi facă loc în coruptul sistem din închisori.

Filmările au loc în Africa de Sud, din distribuţie făcând parte şi Lauren Cohan, Ving Rhames, Danny Trejo şi Frederick Koehler. Paul W.S. Anderson este producătorul, în timp ce Roel Reine regizează.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 2 mai 2010 09:19
abia astept
lev elena pe 11 mai 2010 22:29
cred ca va fi grozav ca toate filmele lui sean
alex_il_fenomeno pe 16 iulie 2010 21:57
primul film a fost excelent! sper ca si al doilea sa fie la fel!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells