Se vor lansa alte patru filme Transformes în următorii zece ani, spune Hasbro

de Cristina Grigore în 5 Oct 2015
În planurile companiei intră şi o franciză TV

Succesul la box office al francizei cu roboţi – chiar şi după al patrulea film – nu putea fi trecut cu vederea de compania Hasbro, ce anunţa nu demult că are în plan extinderea universului Transformers în manieră similiară filmelor Marvel.

Preşedintele Hasbro, Stephen Davies, a vorbit în weeke-end, într-un interviu preluat de CNN.com, despre viitorul francizei, şi a detaliat intențiile companiei. Astfel, au fost anunțate alte patru filme Transformers, ce vor fi lansate în decursul viitorilor zece ani, dar se va dezvolta, de asemenea, şi o franciză TV.

„Vom vedea un nou film Transformers din partea Hasbro, Paramount, Michael Bay şi a celorlalți parteneri ai noștri”, a spus el.

„Am hotărât că vrem să planificăm dezvoltarea Transformers pe următorii zece ani… vom face același lucru în sfera televiziunii şi a mediului digital. Aşa că, fiţi pe fază, Transformers 5 e pe drum, la fel şi 6 şi 7”, a continuat Davies.

Există posibilitatea, aşa cum menţiona şi directorul general al Hasbro, Brian Goldner, ca unele personaje, precum Bumblebee, să aibă parte de un film de sine stătător.

Ultima peliculă din seria Transformers, Age of Extinction, a fost lansată în 2014 şi a obținut 1,1 miliarde de dolari la un buget de 210 milioane.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers: Age of Extinction

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 5 octombrie 2015 11:37
vai de capul meu
Phantom_sub pe 5 octombrie 2015 13:15
Nu-ti place, nu te uiti. Eu, asa fac.
0ctavian pe 6 octombrie 2015 10:24
subscriu. seria asta nu e pe gustul meu. fapt petnru care le ignor. Cosmin Critian Colios vrea doar sa arate lumii cat e de cult cu critica lui mult asteptata de cititorii de cinemagia de pretutindeni. Present peste tot, nu rateaza ocazia sa fie peste tot. Utilitatea e irelevanta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells