Se va mai realiza următorul film al lui Brad Bird?

de Ştefan Dobroiu în 27 Ian 2010
Se va mai realiza următorul film al lui Brad Bird?

Unul dintre cei mai importanţi regizori din lumea animaţiilor, Brad Bird, voia să facă trecerea la filmele live-action cu 1906, un blockbuster dramatic despre distrugătorul cutremur care a pustiit oraşul San Francisco în, ai ghicit, 1906. Cu toate că în CV-ul lui Bird apar unele dintre cele mai bune animaţii ale ultimilor ani, cei de la Warner privesc cu neîncredere noul proiect al regizorului, cel mai sigur din motive financiare.

Cei de la Blue Sky Disney, citaţi de collider, au aflat că Bird a scris deja două variante de scenariu, doar că producătorii de la Warner nu se grăbesc deloc să-şi dea acordul pentru începerea filmărilor. Scenariul este excelent, se zvoneşte la Hollywood, iar Brad Bird are toate şansele să facă un film magnific, doar că lungimea acestuia şi consistenţa bugetului (de proporţii titanice, se grăbesc cei de la Blue Sky Disney să compare) transformă producătorii în nişte neajutoraţi bolnavi de Parkinson când vine vorba să semneze contractul.

Din nefericire, sursele BSD spun că dacă preproducţia nu începe până la sfârşitul anului sunt mari şanse ca 1906 să nu mai apară niciodată pe ecrane.

Un alt regizor Disney a avut un mai mare noroc la capitolul migrare spre filmele live-action. Andrew Stanton, celebru pentru WALL-E şi Finding Nemo, va scoate pe ecrane în 2012 John Carter of Mars, ecranizarea cărţii lui Edgard Rice Burroughs.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 17:45
asta nu se stie....
marius93 pe 22 iulie 2010 22:05
:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells