Se reface I Know What You Did Last Summer

de Cristina Grigore în 17 Sep 2014
Filmul original a fost lansat în 1997 şi le-a avut în distribuţie pe Sarah Michelle Gellar şi Jennifer Love Hewitt

Studiourile Sony Pictures vor dezvolta un reboot al lui I Konw What You Did Last Summer, producţia horror a anului 1997 în care au jucat Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr., Johnny Galecki şi Anne Heche, anunţă Deadline.com. Nu se ştie încă cine va sta la cârma recent anunţatei producţii, însă printre producători se va afla Neal Moritz (Fast and Furious).

Reboot-ul este imaginat de Mike Flanagan (Oculus) şi se va concentra tot pe un grup de prieteni urmăriţi pas cu pas de un ucigaş, după ce aceştia muşamalizează un fatal accident de maşină. Primul film I Know What You Did Last Summer a avut încasări internaţionale de 127 de milioane de dolari. Un sequel a fost lansat în 1988, însă a avut o evoluţie dezamăgitoare la box office, înregistrând doar 40 de milioane de dolari la un buget de producţie de 65 de milioane.

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Love Hewitt

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 17 septembrie 2014 11:31
Mda, acuma si refac si filmele proaste nu doar filmele clasice. Sau mai bine zis, filmele care pe langa ca erau proaste, aveau si o proasta evelutie la box office.
Fac pariu ca in maxim 10 ani va urma un reeboot la Twilight.

Theodor2011 pe 27 iulie 2020 09:24
Eu nu spun ca a fost un film prost ca haterul care a comentat mai sus....Cum ai zis si tu in articol (Gloria) filmul, cel putin din punct de vedere al incasarilor, a avut un real succes. Un film horror bun pt. acea vreme, si de urmarit chiar si in 2020. Eu m-am uitat mai mult pt. Jennifer Love Hewitt (sunt fanul ei)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells