Se pregăteşte un The Expendables la feminin?

de Ştefan Dobroiu în 20 Aug 2012
Se pregăteşte un The Expendables la feminin?

The Expendables 2 se lansează pe ecranele noastre chiar miercuri, Cu Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarnezegger, Jason Statham şi Dolph Lundgren în distribuţie. A doua parte a francizei, lansată vineri în SUA, s-a clasat pe locul întâi în box office, iar succesul "greilor" filmelor de acţiune le dă idei altor producători de la Hollywood: de ce nu şi un The Expendables la feminin?

O companie de producţie de la Hollywood l-a angajat pe scenaristul Dutch Southern să scrie un scenariu demn de marile nume feminine ale filmului de acţiune. Deocamdată proiectul este în stadii incipiente de dezvoltare, dar deja se zvoneşte că nume precum Linda Hamilton, Cynthia Rothrock, Sigourney Weaver, Carrie-Anne Moss, Michelle Rodriguez şi Gina Carano au toate şansele să primească oferte pentru o apariţie în noua producţie, ca să le arate lui Sly şi Arnold cum stau treburile cu eficienţa feminină.

Producător ar fi Adi Shankar, mintea din spatele unor succese recente precum The Grey, cu Liam Neeson în rolul unui expert în comportamentul animalelor care ajunge pe teritoriul de vânătoare al unei haite de lupi, şi Machine Gun Preacher, cu Gerard Butler în rolul principal.

Vom afla cât de curând cine ar putea regiza şi câte dintre actriţele menţionate mai sus au acceptat un rol.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 20 august 2012 10:58
Mai tăiaţi din ele, daţi-le dreacu'... :)))))). Acum, serios vorbind, ma indiesc sincer ca va fi ceva de capul acestei tentative de film.
artistu91 pe 22 august 2012 22:51
:)))))) da da
raulk pe 20 august 2012 15:03
O MARE prostie
Bayard pe 20 august 2012 15:05
Mama ce prostie :)), Gina Carano a facut un film, Linda Hamilton mai are alte roluri de actiune in afara de T2?? Si cam asa cu toate.
circarul pe 20 august 2012 21:25
hai ca fac si din asta o telenovela episodul 234213421
:)))

princeofpersia79 pe 21 august 2012 21:08
da,daca ar fi Cynthia Rothrock,Cynthia Khan,Michelle Yeoh,Carrie-Anne Moss i-ar scenele de lupta sa fie stil Honk-Kong ar iesi ceva pe cinste.........parerea mea
jeorge pe 22 august 2012 01:00
O mare prostie.Si asa lumea deabia inghite filmele the expendables.Asta este pentru ca exista o tipa acolo sus care a pus pariul cu unu ca se poate face si varianta feminina.Oricum ar fi este o investitie proasta.
Sincer nu vreau sa vad niste babe ninja care se trag de par, sau care falseaza un pumn.
In eventualitatea ca nu se va realiza un film in care toate personajele de actiune sunt femininte de la chelner si menajera, pana la adevaratii raufacatori cred ca nimeni nu vrea sa vada asa ceva.
E imposibil ca raufacatorii in lume sa fie toti de genul feminin.Nu e realist.

ESTE O VIITARE PRODUCTIE MISOGINISTA!

alex_il_fenomeno pe 1 septembrie 2012 13:51
nu cred ca ar avea vreun succes in urma reusitelor The Expendables .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells