Se pregătește o nouă trilogie Star Wars, ce nu va avea legătură cu saga originală

de Cristina Grigore în 10 Nov 2017
La cârma proiectului va sta regizorul lui The Last Jedi, Rian Johnson

Studiourile Disney şi Lucasfilm au anunţat dezvoltarea unei noi trilogii Star Wars, scrie Deadline.com. Responsabil de proiect este regizorul lui Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson, care va lucra împreună cu un alt nume cunoscut al francizei, Ram Bergman.

Noua trilogie va fi „separată de saga episodică Skywalker”, se menţionează într-un comunicat al Lucasfilm. „Johnson va prezenta noi personaje, dintr-o parte a galaxiei neexplorată până acum în Star Wars”. Dacă proiectul îşi urmează cursul, ne putem aştepta la un nou film de sine stătător (precum Rogue One sau cel anunţat pentru anul viitor, Solo) ce se va lansa în 2020, iar noua trilogie ar avea şanse să ajungă pe marele ecran în 2021.

Regizorul lui Brick şi Looper pare să fi câştigat încrederea studiourilor, ţinând cont de relaţiile încordate pe care Lucasfilm le-a avut cu unii dintre regizorii aleşi – Phil Lord şi Chris Miller (The Lego Movie) au fost înlocuiţi cu Ron Howard la cârma lui Solo, iar J.J. Abrams a fost adus în locul lui Colin Trevorrow pentru Episode IX. Kathleen Kennedy (preşedinta Lucasfilm) a întărit această idee: „Este o forţă creativă. A fost una dintre marile satisfacţii ale carierei mele să văd cum a lucrat la realizarea lui The Last Jedi de la început până la sfârşit. Rian va face lucruri uimitoare şi cu această nouă trilogie”.

Preşedintele Disney, Bob Iger, a declarat recent că se lucrează şi la un serial Star Wars, ce va fi inclus în viitorul serviciu de streaming al companiei. 

Exploreaza subiecte similare:

Rian Johnson, Star Wars: The Last Jedi

Alte știri din cinema

În martie încep filmările la Hackerville, serial produs de Cristian Mungiu

Serial despre criminalitatea informatică din România, Hackerville va avea premiera în România la HBO și HBO GO, în toamnă

Fotbal infinit are astăzi premiera mondială la Berlin

Comedia lui Corneliu Porumboiu despre fotbal și condiția umană va putea fi văzut în cinematografe în România, începând cu 9 martie

Intrare liberă pentru poeți la filmul Paterson, de Jim Jarmusch

La lansarea din 16 februarie, la Cinemateca Union din București, publicul va avea ocazia să întâlnească în sală poeți precum Mircea Dinescu, Florin Iaru sau Marius Chivu

Sony a fost la un pas să achiziționeze personajele ce au adus succesul Marvel

Interesul celor de la Sony, din 1998, față de Spider-Man, părea că oferă studioului șansa de a se salva financiar vânzând mai multe drepturi de producție odată

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JokerCroker pe 10 noiembrie 2017 11:27
S-a dus vremea cand se punea accent pe calitate si nu pe cantitate, cand lansarea unui film Star Wars era precum un fenomen astronomic rar gen Eclipsa Solara Totala sau Cometa Halley!
mihnea_aspru95 pe 10 noiembrie 2017 15:04
I fuckin' knew it! Profit, după profit (asta e în capul lui Disney acum).
Ideea asta, e totuși buna - 'Noua trilogie va fi „separată de saga episodică Skywalker”, se menţionează într-un comunicat al Lucasfilm. „Johnson va prezenta noi personaje, dintr-o parte a galaxiei neexplorată până acum în Star Wars” ' (dacă n-au terminat-o în 2005, în acest moment, cam toți voiam ca povestea începută acum 40 de ani, să se termine cu Episodul IX)

Dimz pe 13 noiembrie 2017 02:38
Au fost distruse "n" francize. Nu ar trebui sa ne mai mire nimic.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells