Se pariază că starul din Bridgerton va fi următorul James Bond

de Marina Florea în 7 Ian 2021
O scurtă privire pe Google analytics arată numele acestuia legat de un statut de celebritate căpătat peste noapte

Pe măsură ce un James Bond dispare din atenție, unul nou începe să „înflorească” în locul lui. James Bond, cea mai îndrăgită creație a lui Ian Fleming, a văzut șase personificări ale personajului titular de la prima apariție în 1962 încoace, dovedind timp de aproape 60 de ani că 007 este de neoprit.

Poate - totuși - fi încetinit, ceea ce întârzierile repetate ale lui No Time to Die de-a lungul anului 2020 au reușit să dovedească. Ceea ce face totodată să crească frustrarea fanilor legată de situația la MI6 este faptul că cea de-a 25-a producție a studiourilor Eon va fi ultima cu Daniel Craig. Se pare că ultimul Bond a făcut destule de-a lungul ultimului deceniu și jumătate și va părăsi seria de filme.

În contextul acestor vești, MGM păstrează o tăcere suspectă cu privire la următorul Bond, scrie publicația looper.com. Ceea ce nu exclude tot felul de teorii și pariuri despre cine va fi următorul agent secret în frac și cu arma la el.

După Variety, firma de pariuri Ladbrokes a înaintat numele Regé-Jean Page, actorul din rolul Ducelui de Hastings din serialul Bridgerton de pe Netflix. Agenția anunță: „Page are acum șanse de 5/1 în pariul de a-l înlocui pe Craig în rolul lui Bond”.

Schimbarea are sens, considerând rolul lui Page, memorabilul Simon Basset, Duce de Hastings. O scurtă privire pe Google analytics arată numele acestuia legat de un statut de celebritate căpătat peste noapte. Chiar și așa, actorul are concurență. La ora actuală, Tom Hardy este favoritul pentru rolul lui 007 cu șanse de 6:4. James Norton, câștigător al Actor of the Year pe 2017 este pe locul 2 cu 7:4, dar și Idris Elba are șanse de 7:2. Merită pomenit că nici firma de pariuri nu a anticipat corect, mai scrie Looper.com. Se credea în 2005 că Hugh Jackman va fi următorul Bond. Deși nu a fost cazul.

Exploreaza subiecte similare:

Rege-Jean Page, No Time to Die, Daniel Craig, Bridgerton

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 9 ianuarie 2021 12:46
Am mai spus-o și o repet, dat fiind că aceasta este o rubrică de comentarii pt noi, cinefilii: încredințarea acestui rol atât de important unei persoane de culoare, fie el bărbat sau femeie, va însemna sfârșitul acestui personaj notoriu. Producătorii, sau cei care au venit cu ideea aceasta cretină în acord cu ”spiritul” ăsta nou aflat cică ”la modă” BLM (Black Lives Matter) vor suporta din propriul buzunar prostia ideii și vor ajunge să sufle și-n iaurt. Dar așa le trebuie, omul până nu greșește el însuși, nu este convins când este pe cale să greșească. Vom vedea și vom trăi. Părerea mea.
ddman pe 9 ianuarie 2021 14:41
De acord cu tine, dar totusi, e bine ca au revenit la genul masculin Poate peste vreo cateva saptamani isi revin si anunta un actor in tema personajului creat de Fleming.
ishmael pe 9 ianuarie 2021 16:31
in 2005 se paria si pe Clive Owen, nu doar pe Hugh Jackman.

Idris Elba e prea in varsta, nu mai il puneti la umplutura in topuri :) ar mai fi Tom Hiddleston, Henry Cavill sau Robert Pattinson intre candidati

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells