Se filmează Crimes of the Future, al lui David Cronenberg: în film joacă Viggo Mortensen, Lea Seydoux și Kristen Stewart

de Marina Florea în 5 Aug 2021
Un viitor nu foarte îndepărtat în care omenirea a învățat să se adapteze la un mediu artificial. Această evoluție îi duce dincolo de starea lor naturală într-o metamorfoză, ceea ce le schimbă structura biologică

Întoarcerea lui David Cronenberg ca regizor începe odată cu cel mai recent film al acestuia, Crimes of the Future, care se află în faza de producție în Atena, Grecia. În film joacă Viggo Mortensen (din Green Book), Léa Seydoux (din No Time to Die) și Kristen Stewart (Happiest Season).

E cel de-al patrulea film la care Mortensen și Cronenberg lucrează împreună după A History of Violence, Eastern Promises și A Dangerous Mind. Cronenberg semnează și scenariul, primul pe care îl semnează după 20 de ani. Alături de Mortensen, Seydoux și Stewart în film mai joacă Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar, Lihi Kornowski, Yorgos Karamichos și Yorgos Pirpassopoulos.

„Pe măsură ce începem filmările la Crimes of the Future, la numai două zile după ce intrăm în această lume cu David Cronenberg, pare că am intrat într-o poveste a lui Samuel Beckett sau a lui William Burroughs, dacă așa ceva ar fi posibil”, spune Mortensen. „Suntem atrași într-o lume care nu e ca aceasta sau ca oricare alta, și care totuși parte straniu de familiară, apropiată și chiar credibilă. Abia aștept să vedem unde vom ajunge...”

Crimes of the Future „plonjează într-un viitor nu foarte îndepărtat în care omenirea a învățat să se adapteze la un mediu artificial. Această evoluție îi duce dincolo de starea lor naturală într-o metamorfoză, ceea ce le schimbă structura biologică. În timp ce unii îmbrățișează potențialul acestei tranziții, alții încearcă să o controleze. Și într-un caz și în celălalt, Sindromul Evoluției Accelerate se răspândește repede. Saul Tenser este un artist îndrăgit care l-a adoptat, ceea ce a dus la nașterea a noi organe în corp. Alături de Caprice, Tenser a transformat îndepărtarea acestor organe într-un spectacol cu public. Însă, pe măsură ce autoritățile observă asta, Tenser este constrâns să ia în calcul cel mai extrem spectacol posibil.”

Filmările se derulează la Atena și se vor încheia în septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Crimes of the Future, David Cronenberg, Viggo Mortensen, Green Book, Léa Seydoux, No Time to Die, Kristen Stewart, Happiest Season, A History of Violence, Eastern Promises, Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar, Lihi Kornowski

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells