Se fac înscrieri la Școala de Actorie a Dorotheei Petre

de Cinemagia în 18 Mar 2017
Pentru „talentul și sensibilitatea artistică cu care interpretează”, Dorotheea Petre a fost învestită prin decret prezidențial cu înalta distincție „Meritul Cultural în Grad de Cavaler” , categoria Arta Spectacolului

Dorotheea Petre, actrița pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile școlii de actorie „Fii actor” în această primăvară. Înscrierile se fac până pe 15 aprilie 2017.

Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, Școala de actorie „Fii actor” din București se adresează tuturor celor care vor să-şi dezvolte abilităţile actoricești sau de comunicare.

„Cred în actorie pentru că te ajută, înainte de toate, să te descoperi în fiecare zi, să ieşi din zona ta de confort şi să îţi depăşeşti limitele pe care ţi le impui fără să îţi dai seama. Am întâlnit de fiecare dată oameni frumoşi la cursurile mele de actorie şi cred că în fiecare om există talente nedescoperite şi neexploatate suficient.” - Dorotheea Petre.

Cursanţii pot opta pentru unul din cele 2 module, cel de 2 sau cel de 4 luni. Cursurile sunt personalizate şi cuprind exerciţii de dicţie, improvizaţie, impostaţie, deprinderea citirii unui text, lucrul pe scenă sau pregătirea pentru un casting. Cursanţii sunt învăţaţi cum să îşi folosească adevăratele resurse, cum să-şi exploreze şi să-şi exprime emoţiile, cum să scape de inhibiţii şi să-şi optimizeze abilităţile de comunicare în faţa unei audienţe, nu numai pe scenă sau în faţa camerei, ci în orice alt aspect al vieţii lor.

Recunoscută pentru forţa sa de expresie, detinatoare a unui premiu Gopo si a unui premiu UCIN, Dorotheea Petre este actriţa româncă pentru care Festivalul de Film de la Cannes şi-a schimbat tradiţia, creând special un premiu pentru interpretarea din „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii”, în 2006.

Filmul său de debut, „Ryna”, a câștigat peste 30 de premii internaționale, iar Dorotheea a câştigat Premiul de debut la Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi Premiul special al juriului la Festivalul Internațional de Film Mannheim-Heidelberg.

Pentru „talentul și sensibilitatea artistică cu care interpretează” este investită prin decret prezidențial cu înalta distincție „Meritul Cultural în Grad de Cavaler” , categoria Arta Spectacolului.

Detalii legate de inscriere la nr de tel. 0740 307 373 și pe site-ul www.fiiactor.com

Exploreaza subiecte similare:

Dorotheea Petre, Ryna, Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells