Se estimează dinamizarea box office-ului toamnei cu Black Adam

de Gloria Sauciuc în 6 Oct 2022
Black Adam se lansează în cinematografele noastre pe 21 octombrie

Estimarea încasărilor și a numărului de spectatori pe care un film ar putea să le aibă este o practică standard în industria filmului, însă anunțarea în mod public a cifrelor preconizate nu e o obișnuință. Totuși, New Line Cinema se așteaptă ca Black Adam/Adam Întunecatul să aibă încasări de 65-70 de milioane de dolari în weekend-ul premierei, în SUA, a declarat pentru Deadline o sursă din industrie.

Black Adam se lansează în cinematografele noastre pe 21 octombrie si e primul film cu potențial de blockbuster de la Bullet Train al studiourilor Sony încoace, ce avusese încasări în SUA de 101 milioane de dolari.

Black Adam e cel mai interesant titlu din punctul de vedere al box office-ului, scrie Deadline. Va aduce la cinema bărbați în jur de 25 de ani, femei sub această vârstă, spectatori de origine latino-americană și familii, notează publicația.

Adam Întunecatul este un anti-erou: o forță perturbatoare în Universul DC, urmărind libertatea, adevărul și dreptatea în felul său, în timp ce inaugurează o nouă ierarhie a supereroilor. Într-un interviu cu Variety, Jaume Collet-Serra a relatat despre lucrul cu Dwayne Johnson în două filme la rând.

Johnson a jucat în producția din 2021 Jungle Cruise și face, din nou, echipă cu regizorul pentru următoarea producție, Black Adam. Atunci când îl pomenește în filmul cu supereroi, regizorul compară rolul lui Dwayne Johnson cu acela al unui celebru personaj de film, scrie flickeringmyth.com. Pentru că tocmai am făcut o comedie romantică de aventuri, am fost atras de a face o variantă întunecată a lui Dwayne, afirma Collet-Serra. În esență, l-am transformat într-unul dintre personajele lui Clint Eastwood dintr-un western. Era ceva de genul: 'Ești precum Dirty Harry al supereroilor'.

Sinopsisul oficial al Black Adam stipulează că, în vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile absolute ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone. Dwayne Johnson joacă alături de Aldis Hodge (City on a Hill, O noapte în Miami) în rolul lui Hawkman, Noah Centineo (Tuturor băieților pe care i-am iubit) ca Atom Smasher, Sarah Shahi (Sex/Life, Oră de Vârf 3), Marwan Kenzari (Crima din Orient Express, Mumia), Quintessa Swindell (Voyagers, Trinkets) ca Cyclone, Mo Amer (Mo, Ramy) , Bodhi Sabongui (A Million Little Things) și Pierce Brosnan (franciza Mamma Mia! și James Bond) în rolul Doctorului Fate.

Exploreaza subiecte similare:

Black Adam , Dwayne Johnson

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells