Se caută un nou Spider-Man, mai tânăr. Iată actorii avuţi în vizor de Sony Pictures

de Cristina Grigore în 12 Feb 2015
Logan Lerman (seria Percy Jackson, Fury) ar putea fi unul din înlocuitorii lui Andrew Garfield

Înţelegerea dintre Sony şi Marvel, anunţată recent, nu îl include şi pe Andrew Garfield, care va fi înlocuit în noile aventuri ale personajului ce va fi integrat, printr-un film nespecificat încă, în Universul Cinematic Marvel. Potrivit informaţiilor obţinute de Variety.com şi HeatVision.com, cei de la Sony se află în căutarea unui actor mai tânăr, iar printre cei vizaţi se află Dylan O'Brien (Teen Wolf, The Maze Runner) şi Logan Lerman (seria Percy Jackson, Fury).

Şi Mark Webb va fi înlocuit de la cârma viitoarelor filme Spider-Man, noul regizor urmând să aibă un cuvânt decisiv în alegerea celui care va îmbrăca costumul protagonistului. Noul Peter Parker va reveni la „începutul istoriei personajului şi îl va surprinde pe acesta pe băncile şcolii, la liceu”, unde „va petrece mai mult timp acordând şi explorând modul său ciudat de relaţionare cu colegii, în timp ce, în afara orelor, luptă cu infracţionalitatea”.

După filmul în care Spider-Man va putea lupta alături de Iron Man, Captain America sau Thor, acesta va beneficia de o peliculă de sine stătătoare - cu lansarea pe 28 iulie 2017 -ce va fi produsă de fosta copreședintă Sony, Amy Pascal, și capul studiourilor Marvel, Kevin Feige. Râman în planurile Sony și Venom, Sinister Six (plus un proiect misterios, cu o protagonistă), spin-off-urile anunţate anterior de companie.

Exploreaza subiecte similare:

Andrew Garfield, Dylan O'Brien, Logan Lerman

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 12 februarie 2015 10:20
Logan Lerman este numai bun , a jucat deja in astfel de filme si are experienta , plus ca e tinar si abil ;)
CPU pe 12 februarie 2015 11:20
ar mai fi fost si Joel Courtney, oricum va depinde de regizor
l-as fi enumerat si pe Tye Sheridan dar a primit deja rolul pentru Cyclop

Corlex pe 12 februarie 2015 12:50
Iei, inca un spiderman in care vom vedea cum isi descoepra abilitatile, cum asista la moartea unchiului, celebrele vorbe de duh. In ritmul asta o sa-l vedem si in pempersi, atat de tanar va fi.
teyo1x2 pe 12 februarie 2015 13:03
asta ma gandeam si eu...sper sa nu faca aceeasi idee. Chiar nu mai avem nevoie de o alta poveste origins of spiderman. Vreau actiune direct fara alte introduceri dupa care sa il vad in avengers!
spartacus pe 12 februarie 2015 13:44
Un nou Spiderman?!?!... Asa de repede?!?... Si tot unul tanar?!?... Ce tampenie!!!...
danny_constantin pe 12 februarie 2015 15:34
Pacat ca intelegerea dintre Sony si Marvel a cazut , sincer chiar mi-a placut cum a jucat Andrew Garfield in cele doua filme The amazing spiderman 1 si 2 . Anul trecut chiar se anunta un nou contract cu Andrew Garfield fata de acest film , pacat ca sa terminat atat de repede . :((
Paraiah pe 12 februarie 2015 18:22
Tu ce vorbesti acolo? Nu exista intelegere intre Sony si Marvel cand juca Andrew Garfield... din cauza intelegerii se pare ca se schimba actorul. Si nu o valua de la inceput va fi impreuna cu altii eroi
CosmaAlexandru pe 12 februarie 2015 17:08
Dupa cum a jucat in Fury, sigur il vreau in viitorul Spider Man. Logan Lerman
Bayard pe 13 februarie 2015 12:14
e actor bun, dar are umorul care-l caracterizeaza pe spiderman? nu cred
tafalogugabriel pe 12 februarie 2015 19:09
Acum cateva luni ideea asta mi se parea imposibila,nu prea imi vine sa cred ca chiar se intampla.Sunt mai mult decat entuziasmat de stirea asta.Cu toate ca filme precum Thor Ragnarok,Avengers: Infinity War si Captain Marvel sunt amanate cu un an sau 2 acum,merita,doar pentru a il vedea pe Spidey in universul cinematic Marvel.Logan Lerman e un actor bun,mi-a placut interpretarea lui din Fury,ar fi interesant sa il vedem in rolul super eroului,insa mai mult mi-ar placea sa il vad pe Dylan O'Brien din Teen Wolf ca Spider-Man.Ce sunt foarte curios insa,este care antagonist din universul Spider-Man va fi ales de data aceasta.Deja i-am vazut pe Venom,Sandman,Dr. Octopus,Electro,Goblinul Verde (de 2 ori),Soparla,si Rinocerul in filmele anterioare Sony,+ ca filmele Venom si the Sinister Six sunt inca in dezvoltare,ceea ce ma face sa ma intreb,ce antagonist vor alege pentru acesta?
kakapiciu pe 13 februarie 2015 14:47
Tind sa cred ca daca il vor tot schimba pe actorul care il interpreteaza pe Spider-man incet incet isi va pierde farmecul...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells