Scenele de nuditate din Red Sparrow „i-au dat putere”, spune Jennifer Lawrence

de Gloria Sauciuc în 4 Mar 2018
Într-una din scene, Lawrence se dezbracă total şi se aşează aşa, cu picioarele desfăcute, pe o masă, în contextul în care personajul ei e antrenată pentru manipulare erotică

Scenele de nuditate din noul film al lui Jennifer Lawrence, Red Sparrow, au fost menționate în mai multe cronici ale filmului ce rulează acum în premieră pe marile noastre ecrane, datorită caracterului lor explicit şi, uneori, de neaşteptat. Jennifer Lawrence însăşi a apărat scenele, spunând că i-au dat putere.

„Genul de nesiguranţă şi de frică de a nu fi judecată pentru că m-am dezbrăcat în faţa aparatului foto, asta ar trebui să dicteze deciziile mele din tot restul vieţii?", declara în mod retoric actriţa, la premiera americană a filmului Red Sparrow  - publicației Variety - făcând referire la spargerea contului telefonului ei mobil care a dus la postarea unor poze intime online.

„Acest film a schimbat lucrurile şi eu nici măcar n-am înţeles cât de importantă a fost schimbarea de mentalitate până când răul fusese deja făcut. Însă pentru mine asta a însemnat o provocare într-un mod în care nu am mai avut parte până acum".

Cât priveşte filmarea scenelor şi colaborarea cu regizorul Hunger Games, Francis Lawrence, actriţa a adăugat: „Ştiam exact ce se va întâmpla. În plus, a existat un moment la filmări în care regizorul a venit lângă mine pentru a-mi da o indicație şi m-a tratat de parcă eram îmbrăcată, nu goală..."

Într-una din scene, Lawrence se dezbracă total şi se aşează aşa, cu picioarele desfăcute, pe o masă, în contextul în care personajul ei e antrenată pentru manipulare erotică. „Nu eram sigur că va accepta să facă asta în faţa camerei", relatează regizorul Francis Lawrence (cei doi nu sunt rude), continuând: „I-am propus personajul, aşa ca propunere generală, dar nu i-am dat multe detalii despre ce şi cum încă de la început. I-a plăcut ideea în linii mari, şi am pregătit-o puţin câte puţin, dar am vrut să aştepte scenariul până îmi dă răspunsul final. Ştiu că s-a gândit la el, pentru că, în mod clar, ştia ce scene urmează. Şi, imediat ce mi-a spus: Vreau s-o fac, am zis: OK, atunci vin şi îţi explic sincer ce trebuie să faci..."

Exploreaza subiecte similare:

Red Sparrow, Jennifer Lawrence, Francis Lawrence

Alte știri din cinema

Ocean's 8: între rutină, artificial şi sofisticare

Carisma actriţelor nu compensează lenea scenariului

Imagini de la filmările lui Terminator 6. Cum arată acum Linda Hamilton drept Sarah Connor

O vedem şi pe Mackenzie Davis, într-un rol ce se anunţă important în noua poveste

Ţestoasele Ninja revin pe marile ecrane. Al treilea film al seriei, produs tot de Michael Bay

A fost ales deja scenaristul care va continua aventurile popularelor personaje

Detalii interesante despre recuzită, dezvăluite de un designer Marvel

Captain America a avut nevoie de 20-30 de scuturi pentru fiecare film, realizate din materiale diverse

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DaniJurma pe 5 martie 2018 17:15
aaa
rptfs pe 5 martie 2018 17:18
Pai oricum nu mai e nimeni curios de goliciunea ei, s-a vazut tot ce era de vazut in 2014 cu leak-urile 'The Fappening'.... :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells