Scenele de nuditate din Red Sparrow „i-au dat putere”, spune Jennifer Lawrence

de Gloria Sauciuc în 4 Mar 2018
Într-una din scene, Lawrence se dezbracă total şi se aşează aşa, cu picioarele desfăcute, pe o masă, în contextul în care personajul ei e antrenată pentru manipulare erotică

Scenele de nuditate din noul film al lui Jennifer Lawrence, Red Sparrow, au fost menționate în mai multe cronici ale filmului ce rulează acum în premieră pe marile noastre ecrane, datorită caracterului lor explicit şi, uneori, de neaşteptat. Jennifer Lawrence însăşi a apărat scenele, spunând că i-au dat putere.

„Genul de nesiguranţă şi de frică de a nu fi judecată pentru că m-am dezbrăcat în faţa aparatului foto, asta ar trebui să dicteze deciziile mele din tot restul vieţii?", declara în mod retoric actriţa, la premiera americană a filmului Red Sparrow  - publicației Variety - făcând referire la spargerea contului telefonului ei mobil care a dus la postarea unor poze intime online.

„Acest film a schimbat lucrurile şi eu nici măcar n-am înţeles cât de importantă a fost schimbarea de mentalitate până când răul fusese deja făcut. Însă pentru mine asta a însemnat o provocare într-un mod în care nu am mai avut parte până acum".

Cât priveşte filmarea scenelor şi colaborarea cu regizorul Hunger Games, Francis Lawrence, actriţa a adăugat: „Ştiam exact ce se va întâmpla. În plus, a existat un moment la filmări în care regizorul a venit lângă mine pentru a-mi da o indicație şi m-a tratat de parcă eram îmbrăcată, nu goală..."

Într-una din scene, Lawrence se dezbracă total şi se aşează aşa, cu picioarele desfăcute, pe o masă, în contextul în care personajul ei e antrenată pentru manipulare erotică. „Nu eram sigur că va accepta să facă asta în faţa camerei", relatează regizorul Francis Lawrence (cei doi nu sunt rude), continuând: „I-am propus personajul, aşa ca propunere generală, dar nu i-am dat multe detalii despre ce şi cum încă de la început. I-a plăcut ideea în linii mari, şi am pregătit-o puţin câte puţin, dar am vrut să aştepte scenariul până îmi dă răspunsul final. Ştiu că s-a gândit la el, pentru că, în mod clar, ştia ce scene urmează. Şi, imediat ce mi-a spus: Vreau s-o fac, am zis: OK, atunci vin şi îţi explic sincer ce trebuie să faci..."

Exploreaza subiecte similare:

Red Sparrow, Jennifer Lawrence, Francis Lawrence

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DaniJurma pe 5 martie 2018 17:15
aaa
rptfs pe 5 martie 2018 17:18
Pai oricum nu mai e nimeni curios de goliciunea ei, s-a vazut tot ce era de vazut in 2014 cu leak-urile 'The Fappening'.... :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells