Scenaristul lui Green Lantern va imagina aventurile din Wolverine 3

de Cristina Grigore în 27 Apr 2015
Ultimul film în care Hugh Jackman va apărea în rolul îndrăgitului supererou se va lansa în martie 2017

Wolverine 3 se pregăteşte pentru producţie, cu Hugh Jackman pentru ultima dată în rolul îndrăgitului supererou. Cum regizorul James Manglod şi-a asigurat timpul necesar pregătirii filmului în urma amânării unui alt proiect al său aflat sub egida companiei Fox – intitulat Deep Blue, un thriller de acţiune la care protagonistul, Christian Bale, nu mai poate participa din cauza unei accidentări – iată că acţiunea filmului urmează să contureze sub impulsul creativ al lui Michael Green, scrie TheWrap.com.

Scenaristul este cunoscut pentru lucrul la seriale precum Smallville şi Heros, dar şi la adaptarea lui Green Lantern. El va contribui şi la povestea lui Prometheus 2, dar şi la cea a lui Blade Runner 2.

Momentan nu au fost dezvăluite detalii referitoare la ceea se va întâmpla în Wolverine 3. Se pare însă că vom avea parte de o colaborare între Wolverine şi Professor X (Patrick Stewart). Filmul este programat pentru lansare în martie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, Untitled Wolverine Sequel, Michael Green

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 27 aprilie 2015 10:25
Sunt foarte curios cum va fi acest ultim film in care Hugh Jackman il joaca pe Wolverine , sunt curios cum isi va lua ramas bun de la actor ;)
Han_Solo pe 27 aprilie 2015 13:48
Nu credeam ca cineva care a scris scenariul la Green Lantern va mai primii de lucru, mai ales la filme precum Wolverine, Prometheus 2 si Blade Runner 2.
Costirik pe 27 aprilie 2015 16:57
la acelasi lucru ma gandeam si eu, mai ales Blade Runner 2....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells