Scenaristul lui Die Hard lucrează la serialul Assassin's Creed

de Marina Florea în 15 Iun 2021
Noul serial face parte dintr-un deal între Netflix și Ubisoft

Seria de jocuri video Assassin’s Creed a vândut până acum peste 155 milioane de copii. Nu e o surpriză că Netflix vrea să abordeze seria de acțiune-aventură, deși lungmetrajul Assassin’s Creed: Codul Asasinului (2016) a fost un eșec. Streamer-ul încearcă să se asigure că are parte de un hit cu noua serie de acțiune și aventură, numind un scenarist favorit al fanilor.

Variety scrie că Jeb Stuart s-a alăturat serialului Assassin’s Creed de la Netflix. Stuart este celebru pentru semnarea unor blockbustere precum Die HardAnother 48 Hrs. și The Fugitive. De curând, a semnat serialul Netflix Vikings: Valhalla, o continuare a serialului Vikings de la History Channel.

Noul serial face parte dintr-un deal între Netflix și Ubisoft. Cele două firme s-au unit pentru a dezvolta conținut inspirat din unele dintre cele mai de succes serii de jocuri video. Streamer-ul anunța de curând că a comandat un anime inspirat de serialul Far Cry și Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix. De asemenea, este în cărți și un serial anime Splinter Cell.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Assassin's Creed, Jeb Stuart, Die Hard, Vikings: Valhalla, The Fugitive, Another 48 Hrs.

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells