Scena de sex din Kingsman: The Golden Circle pe care Taron Egerton a refuzat-o

de Cristina Grigore în 26 Sep 2017
Pentru a putea filma scena în cauză, a fost nevoie să fie adus pe platou soţul actriţei Poppy Delevingne

Printre scene de acțiune, lupte şi gadgeturi spectaculoase, regizorul Matthew Vaughn îşi rezervă plăcerea de a insera în producţiile sale şi o scenă nonconformistă de sex – a făcut acest lucru în primul film Kingsman şi o repetă în sequel. Pentru cei care nu au văzut încă Kingsman: The Golden Circle, este suficient să spunem că protagonistul, jucat de Taron Egerton, se foloseşte de un moment intim cu una din țintele misiunii sale, Clara, pentru a putea-o avea, ulterior, sub observație.

Aşa cum a declarat actorul pentru ScreenRant.com, scena în cauză nu i-a sunat deloc bine, aşa că a refuzat să apară în cadru. Pentru a o putea realiza, a fost nevoie să fie adus pe platoul de filmare chiar soţul actriței Poppy Delevingne, interpreta Clarei.

„Aveam emoţii în acea zi. Am fost la fel de neliniștit şi când a trebuit să filmăm o scenă asemănătoare în primul film, iar Matthew nu-mi spusese că nu voi apărea, de fapt, în cadru. Când am văzut cum era descris momentul în scenariu mi-am spus ‚Voi face eu asta?’. Dar nu am apărut, s-a folosit tehnica POV [point of view – arată ce vede personajul în cauză, n. red. ]. Dar acum, urma să apar şi eu în cadru, aşa că i-am zis lui Matthew: ‘Scena aceasta nu mă face să mă simt confortabil”. Deci nu mâna mea apare acolo – este a soţului lui Poppy. A salvat situaţia”, a explicat Egerton.

Pentru că unele voci au criticat scena în cauză, regizorul a ţinut să explice de ce a insistat să o aibă în film.

“Am vrut să arat dilema morală şi emoțională a unui spion, care trebuie să facă ceva ce nu prea agreează”, a declarat acesta pentru Uproxx.com.

“Cred că este important să faci şi scene ce îi intrigă pe oameni. La început, nimeni nu le observă – apoi toţi vorbesc despre ele. Şi asta mi-a dorit eu de la filmele mele. Ca oamenii să vorbească despre ele după ce le vizionează. Nu vreau să fac filme plictisitoare”, a mai spus cineastul. 

Exploreaza subiecte similare:

Matthew Vaughn, Taron Egerton, Poppy Delevingne, Kingsman: The Golden Circle

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
pe 10 octombrie 2017 13:25
Comentariu șters

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells