Scena controversată introdusă de Marvel la relansarea lui Avengers: Endgame, dezvăluită online

de Cristina Grigore în 5 Iul 2019
Calitatea slabă a acesteia i-a nemulțumit pe unii dintre fanii Marvel și ar putea cântări destul de mult în balanța doborârii recordului de încasări a lui Avatar

Realizatorii lui Avengers: Endgame i-au rechemat în sălile de cinema pe fanii seriei, pentru o versiune „extinsă” a proiecției – la cele șapte minute adăugate era oferit și un poster special creat pentru această nouă lansare. Tentativa de a întrece astfel la box office recordul obțiut de Avatar s-ar putea însă să eșueze, iar unul dintre motive pare să fie lipsa de efort a Marvel în oferirea unui conținut suplimentar de calitate.

Publicația britanică The Daily Mirror a descoperit că una din cele trei scene adăugate a „scăpat” online, iar conținutul ei explică nemulțumirea celor care au plătit din nou biletul pentru Endgame pentru a beneficia de „bonus”. Chiar dacă studioul a menționat că scena în cauză era neterminată, spectatorii au fost dezamăgiți să îl vadă pe Hulk salvând câteva persoane dintr-o clădire în flăcări înainte să fie chemat de Steve Rogers, la o calitate rizibilă a efectelor speciale și a redării personajului.

Relansarea lui Endgame a adus încă 5,5 milioane de dolari în plus numai în Statele Unite sumei totale obținute de film. Mare parte a publicului și criticilor sunt însă de părere că blockbuster-ul nu va reuși totuși să întreacă Avatar la box office-ul internațional, chiar dacă mai are doar 26 de milioane de dolari până acolo (Avatar s-a oprit la 2,787 miliarde de dolari). Asta și pentru că, odată cu lansarea lui Spider-Man: Far From Home, este posibil ca interesul pentru Endgame să scadă considerabil.

La momentul publicării acestui articol, scena discutată nu mai era disponibilă pe YouTube.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Spider-Man: Far From Home, Avatar

Alte știri din cinema

O nouă ediție „Ladies Night”: luni, 22 iulie, comedia Hai că încă putem!

Motivația începutului de săptămână este „Hai că încă putem!", în avanpremieră națională

Natalie Portman ridică ciocanul lui Thor. Va fi Zeița Tunetului în faza a patra a MCU

Noul film Thor se va lansa pe 5 noiembrie 2021

The Lion King - record de încasări la debutul în box office-ul nord-american

Pelicula a reușit o lansare mai bună decât cea a lui Beauty and the Beast (2017)

Trailer sumbru pentru Materiile întunecate: personaje malefice, daimoni, urși vorbitori

În centrul întregii povestiri este tema răpirilor de copii, răpiri organizate instituțional, așa cum prezintă un personaj: „Uneori, copiii dispar pur și simplu...”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 5 iulie 2019 09:26
chiar nu ma asteptat sa nu depaseasca Avatar la cum a pornit cu incasarile; dar ce fac acum ii face patetici rau de tot. daca e sa compari la sange, Avatar a fost facut cu mult mai putini bani, iar daca e sa actualizezi incasarile la inflatia actuala, Endgame ar avea mult mai mult de recuperat
cavallioty pe 5 iulie 2019 18:13
cu MULT mai putini bani :)))))) ce gluma buna,oficial Avatar a costat aproape 250 mil,neoficial mai mult avand in vedere ca tehnologia folosita era inca la inceput, si suma asta acum 10 ani insemna ceva asa ca MULT mai putini bani nu se aplica
danny987 pe 6 iulie 2019 11:13
Si star wars 1977 sau E.T. sunt mult peste Titanic,Gone with the Wind peste cele 2 mentionate mai devreme si tot asa.Alte timpuri alte vremuri.Ce ai acum e tot ce conteaza.
danny987 pe 5 iulie 2019 11:45
Și Avatar a avut parte de o mica relansare. EndGame mai are 22 de milioane de $ de recuperat pana va depăși cele 2,788b ale Avatar. Greu de crezut ca oficialii Disney vor scoate EG din cinematografe pana nu va depăși suma mai sus menționată.
cavallioty pe 5 iulie 2019 18:17
"odată cu lansarea lui Spider-Man: Far From Home, este posibil ca interesul pentru Endgame să scadă considerabil" greseala unei persoane amatoare care habar nu are despre ce scrie,este tocmai opusul, noul Spiderman este legat de Endgame ceea ce ar face ca interesul pentru o revizionaresa creasca la fel cum s-a intamplat si cu Captain Marvel inainte de lansarea Endgame,las-o moale cu parerile personale daca nu esti pe subiect
blackmore pe 7 iulie 2019 14:47
Cat de prost sa fii sa iti placa un film ca Avatar?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells