Scena bătăliei finale a vampirilor din Breaking Dawn 2, „demenţială”

de Cristina Grigore în 14 Nov 2012
Scena bătăliei finale a vampirilor din Breaking Dawn 2, „demenţială”

La premiera de ieri seară a lui Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, Robert Pattinson a vorbit despre scena marii bătălii finale a vampirilor, ce descrisă de star ca fiind „demenţială”, scrie Yahoo.com.

Actorul a dezvăluit că a fost singurul actor de pe platoul de filmare care nu s-a ales în urma acelei secvenţe cu nicio zgârietură, lucru neobişnuit având în vedere intensitatea momentului.

„Nu am păţit nimic şi cred că am fost singurul dintre toţi cei implicaţi în scena respectivă”, a spus Pattinson. „Kristen şi-a rupt vreo două degete, Ashley a păţit şi ea ceva, Elizabeth Reaser s-a împiedicat şi a căzut iar toţi ceilalţi aproape că au orbit pentru o zi, din cauza unor picături nepotrivite pentru lentilele de contact”, a mai spus actorul.

Scena a fost descrisă şi de regizorul Bill Condon ca "una dintre cele mai mari provocări ale filmului". „Marea bătălie, în care se strâng în jur de 120 de vampiri, a fost filmată în aproape două luni. Toţi actorii aceştia populari au devenit figuranţi, pentru că nu puteam filma decât un personaj odată”, a explicat el.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 14 noiembrie 2012 17:26
Pai batalia asta am auzit ca nu este in carti :).... si-au batut joc de capodoprele alea?? :)))
ram0nikkkk pe 14 noiembrie 2012 23:28
batalia este si in carte :) probabil e expusa diferit in film,adica mult mai agresiva,etc.
SANDA45 pe 14 noiembrie 2012 17:53
dementiala ,sa fie atunci.
rizea.alex70 pe 14 noiembrie 2012 20:33
Ba da,batalia finala este in carti,dar nu este descrisa foarte ,,profund'' sa zic asa.Personal am citit cartile si stiu.Abia astept sa vad si eu aceasta batalie sa vad de ce s-au accidentat majoritatea actorilor.
Beatryce pe 14 noiembrie 2012 20:50
pacat..
Macabru pe 14 noiembrie 2012 21:04
Sper sa moara amandoi, sa nu mai poata femeia aia sa faca inca o continuare ! Justin Bieber, cancerul muzicii.. Twilight, al cinematografiei.
legolas05 pe 14 noiembrie 2012 21:33
asa este
Steff021 pe 6 decembrie 2012 22:49
Bai cartof .. mai bine mori tu . nu ei .. si-asa faci umbra degeaba pe pamant daca a ajuns un nimeni ca tine sa comenteze despre unul dintre cele mai bune filme ale anului 2012 , si despre 2 actori internationali de exceptie .. v-ati vazut cu cont de cinemagia si hai sa fim toti " critici ".
Miiku pe 15 noiembrie 2012 19:50
@Macabru . Daca nhu iti place Twilight de ce vi sa compari Twilight cu Justin Bieber, am vazut ca sunt multi ca tine care zic " fanii Twilight nhu sunt nimic, decat derbedei care asculta Justin Bieber " . 1 la mana.. adevaru` e ca sunt fani Justin care sunt si fani Twilight da asta nhu inseamna ca sunt " derbedei " , " gay " sau cum mai zic altii. 2 la mana, nhu inteleg ce aveti cu Justin toti il criticati , daca o sa ajungi si tu ca el fi sigur ca o sa ti se intample la fel , stiu foarte bine ca si tu il jignesti pe Justin pe la spate cu colegii de la scoala, recunosc la fel ca si mine dar nhu il fac " gay " si nu`stiu cum , spun doar ca nhu imi place muzica lui si atat , nhu ma dau in spectacol ! Incearca sa te maturizezi.. si nhu e nu`ma pentru tine valabil, pentru toti!
alex_il_fenomeno pe 20 decembrie 2012 10:41
a fost de mare efect, iar surpriza ce a urmat si mai si!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells