Scary Movie 5 a „speriat” box-office-ul

de Cristina Grigore în 15 Apr 2013
Comedia horror şi-a pierdut farmecul, aşa că nu a mai beneficiat de publicul numeros al predecesoarelor sale

Două pelicule au debutat week-end-ul acesta pe marile ecrane din Statele Unite şi dacă biopic-ul 42 a atras în cinematografe suficienţi spectatori pentru a se clasa primul în top, Scary Movie 5 a băgat în sperieţi publicul la modul neeficient, căci pelicula a aterizat la mare distanţă ca încasări pe locul doi în top.

Dacă acum şapte ani Scary Movie 4 obţinea 40 de milioane de dolari la lansare – un rămas bun respectabil pentru ceea ce ar fi trebuit să fie ultima parte a francizei. Cele 15,1 milioane obţinute acum de această parte a cincea este cea mai slabă lansare a francizei, dar şi un mod prin care publicul vrea să le arate producătorilor că spectacolul nu mai este de actualitate.

Primul jucător de baseball american, Jackie Robinson, al cărui film biografic a fost adus pe marile ecrane de Brian Hegeland (The Order) a fost aproape de două ori mai atractiv pentru nord-americani decât Scary Movie 5. 42 a obţinut aşadar încasări de 27,2 milioane de dolari, cea mai bună lansare pentru un film despre baseball, potrivit celor de la BoxOfficeMojo.

Veteranele topului continuă să adauge sume importante la încasări – The Croods, se află pe locul trei în top, cu 13,2 milioane, urmat de G.I Joe: Retaliation (10,8 milioane), Evil Dead (9,5 milioane), Jurassic Park 3D (8,8 milioane), Olympus Has Fallen (7,2 milioane), Oz The Great and Powerful (4,9 milioane) şi Tyler Perry’s Temptation: Confessions of a Mariage Conunselor (4,5 milioane de dolari).

The Place Beyond the Pines, cu Ryan Gosling, Bradley Cooper şi Eva Mendes a avut o lansare restrânsă acum câteva săptămâni (filmul a pătruns, între timp, în circuitul festivalelor de film) şi odată cu extinderea numărului de cinematografe în care a rulat a reuşit să între în topul 10 al acestei săptămâni cu 4 milioane de dolari încasări.

Exploreaza subiecte similare:

Scary Movie 5, Scary Movie 4, 42, The Croods, G.I. Joe: Retaliation, Evil Dead, Jurassic Park, Olympus Has Fallen, Oz: The Great and Powerful, Tyler Perry's Temptation, The Place Beyond the Pines

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 15 aprilie 2013 11:27
Oare 42 o sa se lanseze si la noi?? nici nu auzisem de el pana in weekendul asta
Nimicdinceparafi pe 15 aprilie 2013 20:44
Pe criza asta,distribuitorii cred ca se cam tem sa aduca un biopic despre o legenda americana a basseball-lui,un sport care nu este popular in Romania,asta fiind putin spus.
AndreBlack pe 15 aprilie 2013 17:21
Ar fi frumos sa fie lansat si la noi . Cat despre Scary Movie 5 o sa-l vad saptamana aceasta .
Macabru pe 15 aprilie 2013 17:23
Pana acum doar Scary Movie 2 mi s-a ceva mai "funny", in rest numai tampenii. Din cate am vazut in trailer-ul partii a 5-a, are ceva momente bune, dar cam atat. Nu o sa rupa la incasari nici la noi, dar cred ca e un film de vazut (in lipsa de altceva).
cosmin742000 pe 15 aprilie 2013 17:43
Astept cu nerabdare Scary Movie 56457,87 atunci o sa fie MMA office :))
Nimicdinceparafi pe 15 aprilie 2013 20:34
Nici macar posterul nu-i amuzant.
alex_il_fenomeno pe 8 mai 2013 18:20
Posterul poate ca nu spune multe, dar ramane de vazut filmul...Cred ca ceva poante bune se vor gasi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells