Scarlett Johansson lucrează la un proiect Marvel „top secret”, şi nu e vorba de Black Widow

de Marina Florea în 20 Nov 2021
Actriţa dădea Disney în judecată în urmă cu câteva luni

Starul din Avengers: Endgame se va întoarce la MCU. Scarlett Johansson va face echipă cu Studiourile Marvel pentru un nou proiect, scrie radiotimes.com.

Anunţul a fost făcut de către Kevin Feige, preşedintele Studiourilor Marvel, care a anunţat un „proiect top secret semnat cu Studiourile Marvel” în timpul unui discurs în cinstea lui Johansson, care joi primea premiul American Cinematheque Award.

Colaborarea a luat prin surprindere industria de film, pentru că - acum patru luni - Johansson dădea Disney în judecată pentru că ar fi încălcat contractul pe care îl avea cu ei prin premiera pe streaming a lui Black Widow.

Noul proiect, care o leagă pe Johansson de fostul producător Marvel Feige, nu va avea - se pare - legătură cu personajul ei de pe ecran Natasha Romanoff, fosta femeie-spion cunoscută altminteri drept Black Widow (Văduva Neagră), anunţă Deadline.

„Scarlett şi-a oferit talentul şi statutul de star Universului Cinematografic Marvel timp de peste un deceniu. Faptul că a ales să joace un rol cheie în cadrul lui timp de atâţia ani este un lucru pentru care sunt extrem de recunoscător",  a susţinut Feige. „Lucrul cu ea a fost, cu adevărat, unul dintre cele mai memorabile şi mai productive colaborări din cariera mea”.

Johansson a sugerat că este deschisă să continue lucrul cu Marvel, într-o formă sau alta. „Este cu siguranţă ceva dulce-amar pentru că iubesc familia mea Marvel”, relata ea pentru Total Film în iunie. „Niciodată nu voi fi dispusă să renunţ la ei. Întotdeauna vor fi familia mea”.

Apoi a mai declarat „Nu mă voi simţi niciodată gata să nu fac parte din universul lor, deoarece nu îmi place să simt că pierd ceva din relaţia cu ei. Şi, cine ştie? Poate că într-un moment sau altul vom mai avea ocazia să colaborăm într-un fel sau altul”.

Totuşi, la o lună după ce afirma cele de mai sus, actriţa dădea Disney în judecată pentru încălcarea contractului prin organizarea premierei Black Widow pe Disney Plus în aceeaşi zi cu distribuirea în sălile de cinema. Disney susţinea că „şi-a respectat total” contractul, iar procesul „nu are niciun sens”. Ulterior, iată, părţile au căzut la înţelegere.

 

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells