Scalett Johansson este însărcinată

de Cristina Grigore în 4 Mar 2014
Tatăl copilului este logodnicul său, Romain Dauriac, managerul unei agenții de publicitate

Deși spunea, într-un interviu acordat în decembrie 2013 celor de la Daily Mail, că se grăbește să se recăsătorească și să aibă copii, actrița Scarlett Johansson este acum pe cale să își întemeieze o familie. Iubitul său, Romian Dauriac, manager al unei agenții de publicitate, i-a devenit logodnic în luna septembrie a anului trecut, iar acum, după cum anunță E!Online, actrița este însărcinată.

Cei doi și-au făcut publică relația în noiembrie 2012, la scurtă vreme după ce vedeta lui Under the Skin și The Avengers și-a încheiat tumultoasa relație cu Nate Taylor, un tânăr cineast american.

Johansson a fost căsătorită anterior cu actorul Ryan Reynolds, de care a divorțat în iulie 2011, după aproape trei ani împreună. Romian Dauriac, partenerul său de acum, este fost redactor al unei reviste franceze de artă, tocmai calitățile creative ale acestuia fiind cele care au atras-o cel mai mult pe actriță. ,,Îmi plac oamenii care au un mod deosebit, plin de culoare, de a privi lucrurile, un mod care inspiră, așa cum se întâmplă în artă, muzică și film”, declara Johansson revistei Elle.

Exploreaza subiecte similare:

Scarlett Johansson, Under the Skin, The Avengers, Ryan Reynolds, actor

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 5 martie 2014 03:18
Muream daca nu aflam stirea asta.
zeno.marin pe 5 martie 2014 17:44
Aha, deci a luat o pauza de la turnatul filmelor si a trecut la turnat... copii. Atunci nu ne ramane decat sa-i transmitem "pe aceasta cale" (ca alta nu avem) nastere usoara si ce se mai ureaza cu ocazia iminentului concediu de maternitate...
alex_il_fenomeno pe 21 martie 2014 17:58
Nu stiu daca dupa asta va mai fi considerata un sex-simbol...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells