Şapte actori care vor deveni super-starurile lui 2015

de Gloria Sauciuc în 20 Ian 2015
De la Daisy Ridley, Dakota Johnson, Lea Seydoux la Jack O'Connell

Dacă cineva ne-ar fi spus, anul trecut pre vremea aceasta, că băiatul grasuţ şi tâmpiţel de la Parks and Recreation (NBC) va fi cel mai mare star al anului 2014, am fi râs. Şi, totuşi, Chris Pratt este cu adevârat noua stea a Hollywood-ului, mulţumită, în mare parte, lui The Lego Movie, lui Guardians of the Galaxy, viitorului Jurassic World şi nu numai. Însă cineva va deveni, anul acesta, următorul Chris Pratt? Cine va fi celebritatea care, în următorul decembrie, va fi pe buzele tuturor după anul 2015? Cinema Blend face o posibilă listă, pe care o redăm în paginile următoare.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Daisy Ridley, Dakota Johnson, John Boyega, Jack O'Connell, Léa Seydoux, Britt Robertson, Ezra Miller, actor

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 20 ianuarie 2015 12:01
Actorii din Star Wars au o sansa uriasa. John Boyega sunt sigur ca o sa ajunga super star, Daisy Ridley ramane de vazut. Jack O'Connell a avut deja oportunitati in 2014 si nu stiu daca a impresionat pe cineva..... dintre ceilalti, poate Lea Seydoux sa se impuna la Hollywood, restul nu au ce le trebuie.
VasyL pe 20 ianuarie 2015 19:28
Dakota Johnson si Jack O'Connell cu siguranta au un viitor stralucit in fata, mai ales Jack O'Connell, pentru rolul din Unbroken merita un 9. Restul actorilor, ramane de vazut in viitoarele roluri.
Devotament pe 21 ianuarie 2015 04:19
"Şapte actori care vor deveni super-starurile lui 2015"
Spune-ti asta cu asa siguranta.Daca astia sunt "super-staruri" Michael Jackson ce era?Jason S. ce e?Arnold,Stallone,Van Damme.Super staruri?Sa fim seriosi.Parca sunte-ti de la Cancan si mancati cacat.In afara de Jack O'Connell care isi joaca rolurile destul de bine si e pus pe treaba nu vad nici un star pe aici.
Un film nu iti aduce celebritate ci puterea de a avea continuitate iti aduce celebritate.
Ma uit la 2-3 filme zilnic dar de restul 6 "super-staruri" deja e ca un Oscar pentru ei denumirea asta.Sa fim seriosi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells