Săptămâna 21-27 mai 2010

de Ştefan Dobroiu în 20 Mai 2010
Săptămâna 21-27 mai 2010

O comedie romantică (şi o ocazie de a vedea câteva dintre cele mai frumoase peisaje ale Italiei), o comedie de acţiune şi un film de familie altoit  pe documentar 3D ne arată că weekendul acesta toată lumea se va putea relaxa la cinema. Atenţie, blockbuster-ul Prinţul Persiei: Nisipurile timpului poate fi vizionat începând de vineri pe ecranul IMAX din Cinema City AFI Cotroceni.

Întâi şi întâi o revedem pe Amanda Seyfried (Mamma Mia!) în Scrisori către Julieta, o comedie romantică despre scrisori vechi de 50 de ani şi dragostea care nu moare niciodată. Seyfried este Sophie, o scriitoare americană aflată în Verona. Decorul iubirii dintre Romeo şi Julieta are efect şi asupra lui Sophie, căci aceasta este fascinată de scrisorile către Julieta, în care mii de îndrăgostiţi cer sfaturi în dragoste. Cea mai specială este o scrisoare veche de nu ma puţin de 50 de ani, purtătoare a unui mister care-i va aduce lui Sophie o mulţime de surprize în viaţă.

The Losers lasă romantismul deoparte şi scoate mitralierele şi pistoalele. Avem de-a face cu membrii cu totul şi cu totul săriţi de pe fix ai unei unităţi de Forţe Speciale implicaţi într-o acţiune sub acoperire în jungla boliviană. Cu un inamic cvasi-imbatabil pe urme şi reputaţia pătată de o înscenare, cei cinci soldaţi vor fi ajutaţi de o frumoasă agentă, Aisha, şi ea cu propriile ei planuri. Explozii cu nemiluita, ambuscade şi cascade, cam astea ar fi coordonatele acestui film extrem de neverosimil, dar plin de testosteron şi andrenalină.

Dacă eşti pasionat de natură şi Africa, poţi să vezi câteva dintre cele mai frumoase peisaje ale lumii în format 3D în filmul Călătorie magică în Africa. Hibrid între film de familie şi documentar, Călătoria se foloseşte de întâlnirea Janei cu un băiat african pentru a face un voiaj 3D printre nelămuririle pe care oricare dintre noi le-am putea avea despre continentul negru şi frumuseţile sale. Un schelet de poveste şi informaţii interesante recomandă acest film pentru o călătorie la cinema alături de cei mici.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 20 mai 2010 17:52
astept sa vad filmul, banuiesc ca este frumos
Tim3a12 pe 21 mai 2010 18:58
Letter to Juliet.:x
Am vazut trailerul si sunt deja indragostita de film.:x

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells