Săptămâna 16-22 octombrie

de Gloria Sauciuc în 15 Oct 2009
Săptămâna 16-22 octombrie

O săptămână record prin numărul de premiere. Cinci producţii, dintre care un thriller SF mult aşteptat, Pandorum, o producţie ce se va număra printre nominalizatele la Oscar 2010, Julie & Julia, o dramă românească (Cele ce plutesc, în regia lui Mircea Daneliuc), sequelul la Halloween şi Whiteout/Coşmarul alb cu Kate Beckinsale în rol principal.

Pandorum scoate de la naftalină Aliens şi Event Horizon, venind cu o poveste în care locul desfăşurării acţiunii este claustrant - o navă eşuată în spaţiu, iar teroarea psihologică este amplificată de prezenţa  unor entităţi care-i vânează pe oameni. Deşi reciclează teme deja cunoscute, Pandorum poate fi o bucurie pentru fanii genului.

Julie & Julia spune povestea Juliei Child, femeia care a schimbat pentru totdeauna modul de a găti al americanilor. Popularitatea cărţii de bucate pe care a scris-o i-a asigurat o carieră de prezentatoare de emisiuni culinare care a făcut-o cunoscută în toate familiile din Statele Unite.
Acest film biografic se va afla foarte probabil pe lista nominalizărilor la Oscar 2010, aşa că nu rataţi această producţie în care Meryl Streep te molipseşte de bună dispoziţie.

Halloween II şi Whiteout(2009)/Coşmarul alb sunt filme special create pentru fanii nepretenţioşi de horror, respectiv pentru cei care vor să o vadă pe "cea mai sexy femeie în viaţă" (cum a fost numită Beckinsale) pusă pe fapte mari, adică pe urmele unui criminal din Antartica...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 28 aprilie 2010 19:37
tare film, l-am vazut si merita

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells