Sandra Bullock, într-un film poliţist al regizorului lui Bridesmaides

de Cristina Grigore în 21 Mai 2012
Sandra Bullock, într-un film poliţist al regizorului lui Bridesmaides

După ce a adus pe marele ecran Bridesmaides, pelicula considerată de presa de specialitate un fel de The Hangover la genul feminin, regizorul Paul Feig se pregăteşte de un film poliţist, ce va avea însă în plan central tot nişte personaje feminine. Potrivit Variety, protagonistele acestei noi producţii vor fi Sandra Bullock şi Melissa McCarthy.

Cele două actriţe vor interpreta rolurile a doi oameni ai legii de grade diferite – Bullock va fi o agentă FBI, iar McCarthy o poliţistă din Boston – care sunt forţate de împrejurări să lucreze împreună pentru a aduce după gratii un periculos răufăcător rus.

Pelicula va începe filmările odată ce McCarthy va beneficia de o pauză de la producţia lui Mike & Molly, serialul TV al postului CBS ajuns cu succes (a atins un maxim de 11,6 milioane de privitori) la finalul celui de-al doilea sezon. Bullock, care a încheiat recent filmările la SF-ul Gravity, a mai intrat în pielea unei agente FBI în Miss Congeniality şi sequel-ul acestuia din 2005, Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous.

Paul Feig a mai lucrat cu McCarthy la Bridesmaids, pentru al cărui rol secundar actriţa s-a ales anul acesta cu o nominalizare la premiile Oscar.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
YepurasAlexandra pe 21 mai 2012 14:55
Astea sint filmele in care straluceste cel mai tare
xerses pe 21 mai 2012 15:57
Mi-ar fi placut sa o mai vad variind rolurile.
Bulldogul pe 25 mai 2012 11:44
Vizioneaza Extremely Loud and Incredibly Close. Are aparitii scurte, dar sensibile.
catasmile17 pe 21 mai 2012 19:03
suna interesant.
alex_il_fenomeno pe 7 iunie 2012 17:22
un salt interesant al regizorului ... Sandra , exceptionala ca intotdeauna .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells