Sandra Bullock a primit titlul de "Entertainer of the Year"

de Răzvan Boboc în 21 Dec 2009
Sandra Bullock a primit titlul de "Entertainer of the Year"

Celebra actriţă Sandra Bullock a primit titlul de "Entertainer of the Year" pentru anul 2009. Acest titlu se acordă vedetelor din lumea muzicii şi filmului care au înregistrat succese notabile de-a lungul anului şi care au reuşit să distreze publicul din întreaga lume.

Sandra Bullock a reuşit să întreacã, în clasamentul întocmit de Entertainment Weekley, distribuţia serialului True Blood. Actriţa a putut fi văzută anul acesta în The Proposal şi The Blind Side, ambele filme înregistrând succese în rândul publicului.

Pe locul al treilea se află extravaganta interpretă Lady Gaga. În top 10 au mai intrat Taylor Swift, Alec Baldwin, Meryl Streep, Ryan Reynolds, Adam Lambert şi James Cameron.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
TAMARAINSA pe 21 decembrie 2009 04:28
Stirea cu Brittany care a murit misterios umbreste premierea Sandrei.Fiul meu, Ovidiu este fan Sandra.Seamana poate cu mine cand eram...tanara.
Marin10 pe 21 decembrie 2009 09:29
Si de ce in acest top nu exista si "The Greatest Entertainer of all time, Michael Jackson"?
Sa raspunda cineva la aceasta intrebare.
Si nu ma luati cu "pentru ca a murit" pentru ca eu am ascultat anul acesta muzica sa mai mult ca oricand.

watashi_wa_cretz pe 21 decembrie 2009 12:23
Ma bucur mult pentru sandra pentru ca este o actrita foarte buna, merita acest titlu deoarece este un adevarat entertainer....Intotdeauna a reusit sa faca din productiile ei mari succese....Apropo vreau sa il intreb ceva pe marin....De ce doar odata cu moartea lui michael fanii lui au "iesit la iveala"? Peste tot pe unde ma uit numai fani michael....Adica unde erati cand el traia si avea intradevar nevoie de sprijinul fanilor? Numai dupa moartea lui fanii il adora si ii duc lipsa.....Mai mult de jumatate din acesti "fani" i-au ascultat intreaga muzica doar dupa ce a decedat. Nu mi se pare corect.....Nu pot sa ma declar o adevarata fana michael deoarece nu prea ascul muzica lui.....eu sunt mai mult cu rock-ul....dar imi plac unele melodii, cred ca sunt foarte tari si nu voi nega niciodata ca el a fost king of pop. Speri ca nu va suparati, mi-am spus parerea:D
eracle alexanndra pe 21 decembrie 2009 15:47
ciudata *au
danucu pe 21 decembrie 2009 21:13
a fost un an bun pentru ea. merita pe deplin titlul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells