Samuel L. Jackson a dezvăluit o abilitate esențială a lui Captain Marvel

de Cristina Grigore în 9 Ian 2019
Pentru fanii Avengers care se întrebau cum vor repara Răzbunătorii consecințele pocnitului din degete al lui Thanos…

Într-un interviu acordat site-ului Entertainment Tonight, actorul Samuel L. Jackson (interpretul lui Nick Fury în filmele Marvel) a dezăluit una dintre abilitățile lui Captain Marvel (Brie Larson) ce ar putea avea un rol esenţial în evenimentele din următorul film Avengers –  supereroina poate călători în timp.

Fanii seriei încă mai caută variante pentru felul în care cei mai puternici apărători ai Terrei vor reuși să anuleze tragicele evenimente din Infinity War în Avengers: Endgame. Dintre toate, călătoria în timp rămâne cea mai plauzibilă teorie, iar indiciile în acest sens nu au lipsit din știrile lansate până acum despre sequel, chiar și din fotografiile publicate online.

„Ea [Captain Marvel, n. red.] este practic cel mai puternic personaj din universul Marvel – în ceea ce priveşte puterile supranaturale pe care le are şi lucrurile pe care le poate face cu ele. Felul în care Carol Danvers se va dovedi acest extraordinar personaj va fi uimitor. Răzbunătorii trec acum prin cele mai grele încercări după Războiul Infinitului, aşa că va fi nevoie de cineva la fel de puternic precum Thanos. Vom afla la un moment dat exact cât de puternică este Captain Marvel şi de ce este capabilă. Este unul dintre puţinele personaje din universul Marvel care poate călători în timp, aşa că…”.

Avengers: Endgame se lansează la noi pe 3 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Samuel L. Jackson, Brie Larson, Avengers: Endgame, Captain Marvel

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells