Sam Rockwell joacă în The Sitter alături de Jonah Hill

de Cristina Grigore în 13 Oct 2010
Sam Rockwell joacă în The Sitter alături de Jonah Hill

Producţia The Sitter a regizorului David Gordon Green (Snow Angels, Pineapple Express), care-i are pe Jonah Hill şi Ari Graynor în rolurile principale, îşi definitivează distribuţia.

După ce acum câteva zile actorii J.B. Smoove (pe care poate îl ştii din serialul Curb Your Enthusiasm al lui Larry David), Max Records şi Kevin Hernandez s-au alăturat producţiei, The Wrap relatează că şi actorul Sam Rockwell se află în fazele finale ale negocierilor pentru unul din rolurile negative din acest film.

The Sitter este o comedie despre un student care acceptă să fie baby-sitter pentru trei copii (interpretaţi de Records, Hernandez şi Landry Bender) la rugăminţile mamei sale. În seara respectivă, însă, încercând să procure droguri pentru o fată de la doi traficanţi (Rockwell şi Smoove), ajunge să fie implicat împreună cu cei trei copii într-o serie de peripeţii şi urmăriri pe străzile New York-ului. Filmul va fi lansat pe 15 iulie 2011.

Rockwell, pe care l-aţi văzut recent în excelentul Moon şi în Iron Man 2, a mai lucrat cu regizorul Gordon Green şi la Snow Angels, în 2007. El va mai putea fi văzut şi în filmul cu şanse la Oscar Conviction, în care a jucat alături de Ari Graynor, viitoarea sa colegă de pe platourile lui The Sitter.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells