Salman Khan, condamnat la cinci ani de închisoare

de Gloria Sauciuc în 7 Apr 2018
Starul de la Bollywood a primit condamnarea pentru braconaj de antilope

Superstarul Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru că a braconat o specie protejată de antilope indiene.   Actorul declară că va face apel la condamnarea pentru faptele de braconaj care ar fi avut loc în 1998.

O instanţă din statul Rajasthan l-a găsit vinovat joi pe Khan, unul dintre cel mai bine plătiţi actori pe plan global, vinovat de vânătoarea ilegală a două antilope din specia antilopă indiană, în timpul unei pauze de la filmările derulate în Jodhpur în 1998. Procurorii au susţinut că actorul, acum de 52 de ani, şi alţi patru actori cu care se afla în maşină au părăsit imediat locul faptei, lăsând în urmă cadavrele animalelor.

Sute de poliţişti au înconjurat judecătoria din Jodhpur pentru a ţine sub control, în vederea procesului, mulţimea de fani ai actorului, renumit pentru imaginea sa de macho din filme. Actorul susţine de multă vreme, referitor la episodul respectiv, că i s-ar fi făcut o înscenare de către autorităţile silvice şi că de fapt antilopele ar fi murit din cauze naturale.

Totuşi, aceasta nu este singura problemă cu legea a lui Khan. În 2015, actorul a fost achitat de acuzaţia că a lovit mortal cu maşina, în 2002, pe un om fără adăpost, o decizie care acum este disputată la curtea supremă.

Şi actriţa Aishwarya Rai, fostă iubită a actorul, l-a acuzat pe acesta de abuz fizic şi verbal într-un interviu din 2002, acuzaţii pe care Khan le-a respins.

Exploreaza subiecte similare:

Salman Khan

Alte știri din cinema

A murit actorul Cornel Gârbea

Numele filmograiei lui Cornel Gârbea se leagă preponderent de cel al regizorului Sergiu Nicolaescu

Game of Thrones şi Netflix domină nominalizările la premiile Emmy 2018

Este primul an în care Neflix depăşeşte HBO la numărul de nominalizări

Vom vedea un nou film RoboCop, cu rating interzis minorilor

Neil Blomkamp (District 9, Chappie), este regizorul ales

Neve Campbell, vedeta filmelor Scream, explică de ce a luat o pauză de Hollywood

Actrița, acum în vârstă de 44 de ani, joacă alături de Dwayne Johnson în pelicula de acțiune Skyscraper

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells