Salma Hayek: „Sunt aproape durdulie”

de Cristina Grigore în 4 Oct 2012
Salma Hayek: „Sunt aproape durdulie”

Este una din divele Hollywood-ului. La cei 46 de ani ai săi arată impecabil, iar silueta sa de clepsidră face furori şi apare pe coperţile multor reviste glossy. Cu ocazia ultimei sedinţe foto, ţinută pentru Harper’s Bazaar, Salma Hayek a vorbit despre cerinţele Hollywood-ului în ceea ce priveşte aspectul fizic şi cum să îţi păstrezi tinereţea şi buna-dispoziţie în ciuda acestora.

“Cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla la Hollywood este să fii o femeie peste 40 de ani. Şi mai mult, în cazul meu, sunt dislexică, mica de statură şi dolofană. Numeşte un defect şi îl am, dar mă aflu unde mă aflu. Sunt probabil cea mai norocoasă femeie din lume pentru că lucrez aici”, a declarant actriţa devenită faimoasă acum 15 ani, în pelicula lui Robert Rodriguez, Desperado.

Într-o industrie în care femeile refuză mâncarea pentru a nu-şi pierde statutul şi faima, Hayek vorbeşte deschis despre atitudinea sa faţă de limitările acestui stil de viaţă şi mărturiseşte că iubeşte  viaţa prea mult pentru a o pierde ţinând diete.

„Sunt aproape durdulie, pentru că îmi iubesc mâncarea şi vinul. Nu este un lucru bun când este vorba de modă, însă este bine pentru dispoziţia mea. Sunt fericită pentru că mănânc. Acum am 46 de ani; nu vreau să fac Botox. Şi ştii de ce? Pentru că mănânc. Mănânc şi grăsime, şi legume, mănânc de toate. Dacă faci prea mult efort la sală şi nu mănânci suficient, asta se va răsfrânge asupra pielii tale. Totul începe să îmbătrânească. Dacă nu mănânci carbohidraţi, metabolismul tău încetineşte. Şi ştii ceva? Te simţi oribil în cazul asta”.

„Adevărul este că nu am o dorinţă arzătoare să fiu cea mai frumoasă şi mai slabă. Mă pot bucura şi de frumuseţea altor persoane. Învaţă să te bucuri pentru alţii şi vei fi întotdeauna fericit”, sfătuieşte actriţa.

 

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
petrea pe 4 octombrie 2012 11:35
Good atitude. Mi a placut din prima Salma
imi place cum gandeste bravo ei

Chelbos pe 4 octombrie 2012 18:41
sa mai lase shaorma :))
alex_il_fenomeno pe 9 noiembrie 2012 15:36
o actrita de jos palaria!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells