Sacha Baron Cohen se întoarce cu un nou serial: Who Is America?

de Cinemagia în 10 Iul 2018
Premiera este programată pe 16 iulie, pe HBO GO

Showtime lansează un nou serial, Who Is America?, creat de comediantul Sacha Baron Cohen. Cunoscut pentru personajele controversate și momentele memorabile din producțiile sale, Baron Cohen se întoarce în televiziune după mai bine de 10 ani, scriind și regizând Who Is America?.

În dezvoltare de câțiva ani, serialul de șapte episoade va explora o serie de tipologii din America, de la celebrități la persoane necunoscute, acoperind un spectru politic și cultural larg.

Primul episod va avea premiera pe HBO GO luni, 16 iulie. Un nou episod din cele șapte va fi disponibil în fiecare săptămână. „Sacha este un geniu al comediei, care te șochează cu stilul său curajos și creativ”, a spus David Nevins, President & CEO Showtime Networks. „Reușește mereu să ne provoace, dar în spatele decorului elaborat se află o căutare sinceră a adevărului despre oameni, locuri și politică. Nimeni nu știe mai bine decât Sacha Baron Cohen să pornească discuții. Va fi fascinant să urmărim ce se va întâmpla în `Who Is America?`”.

Actorul câștigător al premiilor BAFTA și Golden Globe și nominalizat la Oscar, scenarist și comediant, Sacha Baron Cohen s-a afirmat pe scena comediei cu Da Ali G Show, care a primit șase nominalizări la Emmy și a câștigat două premii BAFTA, în cel de-al patrulea an de difuzare. Baron Cohen este scenaristul, actorul și producătorul executiv al serialului. Următorul proiect al lui Baron Cohen a fost Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, un film în care apare alter ego-ul lui, Borat Sagdiyev, un reporter de știri din Kazahstan. A produs, a scris și a jucat în filmul care a devenit rapid un fenomen mondial, iar Baron Cohen a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie și la premiile Academiei Americane de Film pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Exploreaza subiecte similare:

Sacha Baron Cohen

Alte știri din cinema

Dwayne Johnson este din nou cel mai bine plătit actor al anului

În mesajul de mulţumire adresat Forbes, starul a menţionat unul dintre aliaţii săi esenţiali pentru succes

De ce lipseşte Jeremy Renner din Mission: Impossible. Fallout

După Ghost Protocol şi Rogue Nation, William Brandt ar fi apărut şi în Fallout dacă producţia nu s-ar fi lovit, în primă fază, de unele probleme

Cine va sta alături de Harley Quinn în Birds of Prey

Margot Robbie îşi va relua partitura din Suicide Squad şi va fi unul dintre producătorii peliculei

Cel mai scump film produs în China a fost scos din cinematografe la trei zile după lansare

Pelicula a costat peste 100 de milioane de dolari şi nu a reuşit să obţină nici măcar 10 milioane la box office

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells