S-au oprit filmările la Black Panther: Wakanda Forever. Vor fi reluate abia în 2022

de Marina Florea în 7 Nov 2021
Sequel-ul Marvel se lovește de încă un obstacol, după ce noua Black Panther, Letitia Wright, a suferit un accident

Black Panther 2 și-a oprit producția. Actrița Letitia Wright, care joacă rolul lui Shuri, sora genială a lui T'Challa și o voce puternică pe platou împotriva vaccinării anti-COVID, a suferit un accident, unul suficient de grav pentru a face ca totul să stagneze de-a lungul restului anului 2021.

În  luna august, în timpul filmărilor din Boston, Wright s-a accidentat în timpul unei secvențe ce implica o cascadorie. La momentul respectiv, studiourile Marvel susțineau că accidentul nu va afecta producția, însă lucrurile stau altfel. De atunci, Wright a mers să se trateze la Londra, în timp ce producția a continuat atât cât a fost posibil în timpul lipsei ei. Cu această pauză, planurile sunt de a rearanja filmările și de a reveni în cursul anului 2022.

Un reprezentant al actriței susține că aceasta „se tratează la Londra din septembrie încoace pentru accidentul suferit pe platourile Black Panther 2 și că aceasta așteaptă să revină pe platou la începutul anului 2022... Letitia s-ar bucura să vă rugați pentru ea.”

De la moartea lui Chadwick Boseman anul trecut, este foarte probabil că Shuri, preferata fanilor, va fi în centrul filmului pe măsură ce acesta va avansa și că, în cele din urmă, ea va fi ea cea care îmbracă mantia Panterei Negre, așa cum a făcut-o și în benzile desenate.

După ultimele știri, Marvel a insistat ca data de premieră a filmului să nu aibă de suferit. În regia lui Ryan Coogler, sequel-ul ne va face cunoștință cu Riri Williams (zis și Ironheart) jucat de Dominique Thorn, dar va genera și o continuare pentru personajul lui Danai Guira, Okoye.

Black Panther: Wakanda Forever va avea premiera în săli pe 11 noiembrie 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Letitia Wright, Black Panther: Wakanda Forever, Black Panther

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 7 noiembrie 2021 16:58
dupa toate declaratiile despre vaccin, nu prea mai este preferata tuturor fanilor,dar karma si-a facut mai bine treaba

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells