Ryan Reynolds va explora Triunghiul Bermudelor alături de Sam Raimi

de Cristina Grigore în 11 Iun 2018
Regizorul lui Spider-Man şi The Evil Dead a pus ochii pe starul lui Deadpool pentru viitorul său proiect

Una dintre peliculele în care îl vom vedea în anii viitori pe starul lui Deadpool, Ryan Reynolds, este şi incitanta (şi foarte posibil amuzanta) aventură SF Bermuda Triangle, anunţată anul trecut, în februarie, de către Sam Raimi (seria Spider-Man, filmele The Evil Dead, Army of Darkness). Actorul de 41 de ani este alesul cineastului pentru rolul central, scrie Deadline.com, iar filmările sunt programate să înceapă în luna septembrie.

Iată şi sinopsis-ul filmului: „Când un submarin masiv ce transportă arme nucleare dispare fără urmă în Triunghiul Bermudelor, căpitanul navei, Vogel, cere ajutorul doctorului Fisk (Reynolds), un fizician teoretician. Încercând să dea de urma armelor nucleare, acesta se foloseşte de cercetările bunicului său şi reuşeşte să deschidă un portal către o insulă misterioasă, pe care se află doar lucrurile pierdute în Triunghi – inclusiv rechini, vikingi sau nazişti”.

De scenariul filmului se va ocupa John Gatins (Kong: Skull Island). Se caută acum actriţa care va prelua rolul căpitanului Vogel.

Reynolds nu se va despărţi prea curând de partitura ce i-a definit cariera. Deadpool 3 este în lucru, alături de un film X-Force. Starul a fost anunţat şi în distribuţia peliculei de acţiune Six Underground (în regia lui Michael Bay), dar şi în sequel-ul comediei de acţiune din 2017, The Hitman’s Wife’ Bodyguard.

Copyright foto: Alasdair McKellan/GQ.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Deadpool, Sam Raimi, John Gatins, Kong: Skull Island

Alte știri din cinema

Tessa Thompson străbate deşertul alături de fostul Thor la filmările noului Man in Black

Actriţa a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine de la filmările spin-off-ului ce se va lansa pe 14 iunie 2019

Iată sinopsis-ul noului film al lui Vin Diesel, Bloodshot

Descrierea peliculei a fost publicată cu ocazia unui eveniment de strângere de fonduri al organizaţiei înfiinţate de Paul Walker

Presiunea celebrităţii i-a provocat o cădere nervoasă actriţei Keira Knightley

La 22 de ani, când a fost diagnosticată cu stres post-traumatic, spune că nu avea încă, psihologic, puterea de a face față criticilor negative

Richard Madden, starul lui Game of Thrones, ar putea fi următorul Bond

Cum din partea producătoarei Barbara Broccoli nu a venit încă vreo confirmare, în ciuda surselor, știrea rămane la stadiul de zvon

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 09:34
Triunghiul Bermudelor a fost din toate timpurile un subiect bun de abordat, dar poate prea putin exploatat, asa incat, noua pelicula, nu are decat de castigat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells