Ryan Reynolds va explora Triunghiul Bermudelor alături de Sam Raimi

de Cristina Grigore în 11 Iun 2018
Regizorul lui Spider-Man şi The Evil Dead a pus ochii pe starul lui Deadpool pentru viitorul său proiect

Una dintre peliculele în care îl vom vedea în anii viitori pe starul lui Deadpool, Ryan Reynolds, este şi incitanta (şi foarte posibil amuzanta) aventură SF Bermuda Triangle, anunţată anul trecut, în februarie, de către Sam Raimi (seria Spider-Man, filmele The Evil Dead, Army of Darkness). Actorul de 41 de ani este alesul cineastului pentru rolul central, scrie Deadline.com, iar filmările sunt programate să înceapă în luna septembrie.

Iată şi sinopsis-ul filmului: „Când un submarin masiv ce transportă arme nucleare dispare fără urmă în Triunghiul Bermudelor, căpitanul navei, Vogel, cere ajutorul doctorului Fisk (Reynolds), un fizician teoretician. Încercând să dea de urma armelor nucleare, acesta se foloseşte de cercetările bunicului său şi reuşeşte să deschidă un portal către o insulă misterioasă, pe care se află doar lucrurile pierdute în Triunghi – inclusiv rechini, vikingi sau nazişti”.

De scenariul filmului se va ocupa John Gatins (Kong: Skull Island). Se caută acum actriţa care va prelua rolul căpitanului Vogel.

Reynolds nu se va despărţi prea curând de partitura ce i-a definit cariera. Deadpool 3 este în lucru, alături de un film X-Force. Starul a fost anunţat şi în distribuţia peliculei de acţiune Six Underground (în regia lui Michael Bay), dar şi în sequel-ul comediei de acţiune din 2017, The Hitman’s Wife’ Bodyguard.

Copyright foto: Alasdair McKellan/GQ.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Deadpool, Sam Raimi, John Gatins, Kong: Skull Island

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 09:34
Triunghiul Bermudelor a fost din toate timpurile un subiect bun de abordat, dar poate prea putin exploatat, asa incat, noua pelicula, nu are decat de castigat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells