Ryan Reynolds face echipă cu sinele său mai tânăr în trailerul de la The Adam Project

de Marina Florea în 12 Feb 2022
Netflix lansează primul trailer și poster-ul pentru The Adam Project

The Adam Project, noul SF de aventură de la regizorul Shawn Levy - în care Ryan Reynolds joacă rolul unui pilot care călătorește în trecut pentru a face echipă cu sinele său mai tânăr (Walker Scobell) și cu tatăl său defunct (Mark Ruffalo) pentru a salva lumea - are trailer oficial.

Sinopsisul oficial al SF-ului spune că „Adam Reed, de 13 ani, încă în doliu după moartea subită a tatălui cu un an înainte, intră într-o noapte în garajul familiei, pentru a descoperi un bărbat rănit, un pilot, care se ascunde acolo. Enigmaticul pilot este versiunea matură a lui însuși din viitor, atunci când călătoria în timp va fi devenit posibilă. El a riscat totul pentru a se întoarce în timp într-o misiune secretă. Împreună, trebuie să înceapă o aventură: se vor întoarce în trecut, îl vor găsi pe tata, vor îndrepta lucruri, vor salva lumea. Cei trei, Adam mic, Adam matur și tatăl vor avea șansa de a vindeca rănile care i-au marcat. Pe lângă greutatea misiunii, cei doi Adams descoperă că de fapt nu se agreează prea mult, și dacă vor să salveze lumea, întâi trebuie să se împace...”

The Adam Project îi aduce împreună pe Ryan Reynolds cu Shawn Levy (regizorul Free Guy) și cuprinde în distribuție pe Jennifer Garner (Alias), Zoe Saldana (Avatar), Mark Ruffalo (Avengers: Endgame), Catherine Keener (Kidding), Alex Mallari Jr. (Dark Matter) și nou venitul Walker Scobell. The Adam Project sosește pe Netflix pe 11 martie.

Exploreaza subiecte similare:

Shawn Levy, Ryan Reynolds, The Adam Project, Mark Ruffalo, Walker Scobell

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells