Ryan Gosling trece în spatele camerei. Vezi cu ce film debutează ca regizor

de Cristina Grigore în 30 Aug 2012
Ryan Gosling trece în spatele camerei. Vezi cu ce film debutează ca regizor

Este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood şi unul din sex-simbolurile acestuia, cu nenumărate apariţii în revistele gossy şi în topurile celor mai admirate staruri. Însă Ryan Gosling, canadianul de 31 de ani ce-şi umple timpul liber cu muzica şi administrarea restaurantului său în stil marocan, Tagine, vrea să cucerească încă o treaptă profesională, aceea de regizor.

Comunicatul de presă preluat de CinemaBlend.com descrie proiectul său, intitulat How To Catch a Monster, „un basm modern”, cu elemente „fantasy-noir”. În centrul poveştii, descrisă pe fundalul unui oraș parcă din altă lume, se află mama singură a doi copii, Billy (interpretată de Christina Hendricks, actriţa din Drive şi Mad Man), care este atrasă într-o lume a întunericului şi macabrului atunci când unul din băieţii săi descoperă o cărare secretă ce duce spre un oraş aflat sub ape. Atât Billy, cât şi Bones, sunt forţaţi să dezlege misterul, pentru a asigura supravieţuirea familiei.

Scenariul îi aparţine tot lui Gosling, care va servi şi ca producător al peliculei, alături de Marc Platt şi Adam Siegel (Drive, Scott Pilgrim vs. The World). Actorul a terminat recent filmările la noul producţie a lui Nicolas Winding Refn, Only God Forgives, dar şi la proiectul muzical, încă neintitulat, al lui Terrence Malick. Filmările la How to Catch a Monster sunt programate să înceapă în primăvara lui 2013, ceea ce va pune o vreme pe tuşă implicarea sa în remake-ul lui Logan's Run.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 30 august 2012 15:34
Sa-i uram succes ! Merita !
Costirik pe 30 august 2012 18:23
e un mare actor e pe val in acest moment dar se cam grabeste cu regia...dar cine stie poate e la fel de talentat si ca regizor dar ma indoiesc putini pot face ambele lucruri la un nivel inalt;)
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 16:32
sa aiba succes
alex_il_fenomeno pe 13 septembrie 2012 12:12
mult succes si in aceasta noua cariera .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells