Ryan Gosling și Rachel McAdams nu se puteau suferi în timpul filmărilor lui The Notebook

de Cristina Grigore în 3 Iul 2014
Ulterior, cei doi actori au devenit un cuplu și în viața reală

The Notebook este una dintre cele mai reușite adaptări cinematografice ale unei poveşti de dragoste, însă în ciuda pasiunii redate pe marele ecran de către cei doi protagoniști, Ryan Gosling și Rachel McAdams, relația acestora de pe platoul de filmare a fost una total opusă.

Într-un interviu acordat postului TV VH1, regizorul peliculei, Nick Cassavetes, a vorbit despre relația tensionată dintre cei doi. ,,Nu puteau să se suporte nici măcar o zi la filmări”, a spus acesta. Cassavetes a mai povestit cum Gosling a întrerupt o scenă importantă pentru a-i solicita înlocuirea lui McAdams cu o altă actriță. Ulterior, regizorul i-a pus pe amândoi față în față, pentru a-și rezolva problemele. După o serie de urlete și țipete, au revenit pe platoul de filmare și au terminat scena.

După filmările lui The Notebook, McAdams și Gosling și-au lăsat deoparte divergențele și chiar au început o relație ce a durat doi ani. ,,Parcă scoteam fiecare tot ce era mai rău din celălalt. A fost o experiență ciudată, să filmezi o poveste de dragoste și să nu te înțelegi sub nicio formă cu partenerul de lucru. Nu știu ce s-a întâmplat… Doi ani mai târziu am văzut-o în New York și am început să ne gândim că poate ne-am judecat greșit unul pe celălalt”, declara Gosling în 2007.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Gosling, Rachel McAdams, The Notebook

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells