Ryan Gosling şi Eva Mendes au devenit părinţi

de Cristina Grigore în 17 Sep 2014
Este primul copil pentru fiecare dintre cei doi actori din A Place Beyond the Pines

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale lui A Place Beyond the Pines, în care erau protagonişti, şi formează un cuplu din septembrie 2011. La trei ani de relaţie, canadianul Ryan Gosling (33 de ani) şi originara din Miami, Florida, Eva Gosling (40 de ani) au devenit părinţi.

Potrivit eonline.com, actriţa a dat naştere unei fetiţe pe 12 septembrie. Este primul copil al Evei, dar şi al lui Ryan Gosling. Iniţial, Mendes a preferat să nu vorbească despre sarcina sa, în luna februarie negând total ştirile potrivit cărora ar urma să aibă un copil. În show-ul lui Ellen DeGeneres, ea a ţinut să spună că pur si simplu a început să refuze să treacă prin scannerele cu raze X ale aeropoartelor, nu din cauza unei sarcini, ci pentru că i se păreau „de-a dreptul înfricoşătoare” şi pentru că „practic, te văd goală”.

Deşi nu se grăbesc să facă nunta, în ciuda recentei transformări în părinţi, apropiaţii celor doi actori sunt convinşi că aceştia vor face faţă cu brio noii „meserii”, şi vor fi întotdeauna alături de fiica lor. La 40 de ani, Mendes era pregătită să devină mamă, iar Gosling a vorbit în mai multe rânduri despre vremea la care va fi pregătit să facă o pauză de la actorie pentru a se dedica paternităţii. „Mi-ar plăcea să fac copii, dar nu se poate asta deocamdată, aşa că fac filme”, declara el la un moment dat.

Golsing şi-a făcut anul acesta debutul în regie, cu Lost River, film în care a jucat şi partenera sa de viaţă, Eva Mendes.

Exploreaza subiecte similare:

Eva Mendes, Ryan Gosling, actor, The Place Beyond the Pines

Alte știri din cinema

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Mary & George: un penis, o orgie sau o trădare pe minut

Serialul disponibil pe Sky Showtime aruncă o privire ireverenţioasă spre aristocraţia britanică de la 1600

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells