Ryan Gosling a pierdut un rol pentru că era prea gras

de Cristina Grigore în 4 Dec 2010
Ryan Gosling a pierdut un rol pentru că era prea gras

Nu mulţi actori de la Hollywood au fost în situaţia lui Ryan Gosling, care, într-o discuţie purtată cu The Hollywood Reporter, a dezvăluit de ce a fost concediat de regizorul Peter Jackson din distribuţia filmului The Lovely Bones, lansat anul trecut, şi care a primit numeroase premii şi nominalizări.

 „Aveam 68 de kg când m-a angajat şi am apărut pe platoul de filmare cu 95 de kg”, a spus actorul, care a avut o părere diferită despre cum ar trebui să arate personajul sau, Jack Salmon, un tată înnebunit de durere, a cărui viaţă se năruie după ce află ca fiica sa a fost violată şi ucisă. Conform declaraţiilor soţiei şi colaboratoarei lui Jackson, Fran Walsh, actorul a crezut că, la cei 30 de ani ai săi, nu va fi suficient de matur pentru rolul unui tată.

Kilogramele în plus aveau să facă personajul său mai credibil, însă nu la asta s-a așteptat regizorul care îşi dorea totuşi un actor care să aibă „alura unui star”. Modul diferit în care cei doi au gândit personajul lui Jack Salmon a făcut ca Gosling să fie înlocuit cu Mark Wahlberg, care, la cei 36 de ani ai săi, avea oricum vârsta potrivită pentru rol.

Actorul a revenit acum la greutatea iniţială, dar şi în atenţia producătorilor de film. El va putea fi văzut în curând în drama romantică Blue Valentine (alături de Michelle Williams), dar şi în thriller-ul All Good Things (alături de Kirsten Dunst).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 4 decembrie 2010 14:40
Pai si totusi cand l-au angajat nu i-a zis nimeni ca trebuie sa ramana la aceeasi greutate? Sau el, cand s-a ingrasat ca sa para mai credibil, n-a intrebat pe nimeni din productie daca e bine ceea ce face? :|
Dan pe 4 decembrie 2010 16:52
I-ote ma, ca si actorii o fac lata! asta probabil nu mai vroia sa joace in film si s-a ingrasat special, sa fie dat afara:P sau poate chiar nu s-au inteles inainte de inceperea filmarilor si domnu Ryan o crezut ca ii mai destept sa faca ce vor muschii lui.
MissBlossom01 pe 4 decembrie 2010 23:06
Maaare chestie . . .
Oricum el e un actor foarte bun.

JohnnyAddams pe 5 decembrie 2010 11:20
Micky Mick a fost mai bun in rol, Ryan Gosling este un mare actor, insa rolul acela nu era pt el, pur si simplu nu i se potrivea.
rrs85 pe 5 decembrie 2010 22:26
Eu am un prieten care pentru a parea mai matur si-a lasat barba si s-a ingrasat vreo 50 kg, de la 80 la 130... asa ca:))
Blondie pe 6 decembrie 2010 09:30
Bine ca sa ingrasat, filmu nu a fost in nici in caz unul reusit, nici pe plan de festivaluri si nici la box office, in mare parte a fost un este, un film cu asteptari foarte mari care a dezamagit, lumea s-a uitat la el doar datorita regizorului foarte cunoscut. Dupa ce moare fetita ai impresia ca tot filmu este un wallpaper pentru desktop, regizorul facut mare exces de GCI.
Venit suplimentar pe 20 decembrie 2010 12:35
Vrei sa ai un venit suplimentar? Vrei sa lucrezi comod la tine acasa? Vrei sa fii propriul tau sef si sa lucrezi cand vrei tu? Viziteaza acest blog si vei afla cum: CastigaGarantat.blogspot.com
mihaigeniu pe 28 decembrie 2010 18:01
oricu foarte bun actorul(jurnalul,ruptura..)
psihologu pe 3 ianuarie 2011 18:15
asta este viata...prea multi hamburgeri...
diana7 pe 16 ianuarie 2011 02:10
se mai intampla
jude pe 11 februarie 2011 15:59
mie imi place de el...e un actor bun...nu conteaza ca e cu 10 kg mai gras sau mai slab, are talent si gata...
alex_il_fenomeno pe 27 noiembrie 2011 17:32
se mai intampla , ce e drept ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells