Russell Brand şi Katy Perry, o căsnicie „sortită din start eşecului”

de Cristina Grigore în 2 Ian 2012
Russell Brand şi Katy Perry, o căsnicie „sortită din start eşecului”

Actorul de comedie Russell Brand a hotărât să se despartă de cea care i-a fost soţie timp de 14 luni, cântăreaţa Katy Perry. „Cu părere de rău, eu şi Katy punem punct aici mariajului nostru”, spunea Brand într-o declaraţie de presă lansată vineri şi preluată de TheWrap. Apropiaţi ai cuplului au susţinut însă că uniunea celor doi era din start sortită eşecului.

Printre cauze s-ar fi aflat, spun unele surse, neînţelegerile iscate din cauza puţinului timp liber pe care îl petreceau împreună - lui Katy, 27 de ani, îi plăcea să se distreze în oraş, în timp ce Russell, 36 de ani, prefera să-şi petreacă timpul acasă - dar şi cele datorate faptului că artista refuza ideea de avea un copil.

Cei doi nu-şi vor purta totuşi pică unul altuia, urmând să rămână prieteni şi după divorţ. „O voi adora întotdeauna”, a spus Brand, „şi ştiu că vom rămâne prieteni”.

Se pare că cererea de divorţ a fost înaintată la începutul acestui week-end, cântăreaţa fiind cea care i-a cerut lui Brand să iniţieze procedura legală de separare, pentru a nu-şi supăra părinţii, care respectă perceptele religioase ale creştinilor evanghelişti.

Katy şi Russel s-au căsătorit în octombrie 2010, în India. Starul lui Arthur şi Get Him to the Greek, care înainte de mariajul cu Perry s-a luptat cu dependenţa de sex şi droguri, declara la începutul lui 2011 că soţia sa i-a dat mai multă putere în viaţă, în timp ce Perry se declara mândră de partenerul său, pe care îl considera un tip deştept, de la care are multe de învăţat.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
b0b0cin3filul pe 2 ianuarie 2012 13:47
De la spate daca ii vezi pe amandoi, Katy poate canta cu usurinta melodia ce a consacrat-o. (I kissed a girl...and i like it)
Soul_Creed pe 2 ianuarie 2012 17:27
spuse b0b0p3dofilul....
Bayard pe 2 ianuarie 2012 14:07
Chestiile astea de compatibilitate, daca au sau nu copii, nu era normal sa le discute inainte de nunta??? poate sunt eu prea conservator :))
Han_Solo pe 3 ianuarie 2012 00:08
Ma seaca fazele astea "ramanem prieteni si dupa divorta". Eu nu am ramas prieten cu nici o fosta....ce vb de prieteni, numai vb cu nici unua.
Crist11 pe 3 ianuarie 2012 11:11
Urat...
alex_il_fenomeno pe 5 ianuarie 2012 19:26
cred ca in cazul lor a fost frumos atat cat a fost ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells