Rose Leslie și Kit Harington au devenit părinți

de Marina Florea în 17 Feb 2021
Familia s-a întemeiat în 2018 atunci când cei doi actori au spus „da” în Scoția după o relație cu întreruperi avută din 2012

Actorii din Urzeala tronurilor Kit Harington și Rose Leslie au debutat în cel mai recent rol al lor: cel de părinți, scrie eonline.com.

Actorii celebri pentru Urzeala Tronurilor (foto) au apărut în public cu bebelușul, la Londra, pe 16 februarie. Reprezentantul lui Harington confirmă pentru E!News că cei doi au avut bucuria de a avea un băiețel și că sunt „foarte foarte fericiți”.

În septembrie 2020, actrița a apărut cu burtică de gravidă la o sesiune pentru revista digitală MAKE, confirmând oficial că așteaptă un copil. Viitoarea mamă nu a dat mai multe detalii, însă a spus câte despre viața la conacul Tudor, reședința de weekend. „Ce bucurie să poți să alergi în natură și să te recreezi”, a spus ea site-ului. „E un privilegiu să stai între verdeață, cântece de păsări și arbuști, și să ai vecini buni. Atâta pace.”

O lună mai târziu, Leslie a vorbit din nou despre bebeluș. „Sunt încântată că aștept copilul”, relata pentru The New York Post și „abia aștept să întâlnesc cel mai tânăr membru al familiei...”

Familia s-a întemeiat în 2018 atunci când cei doi actori au spus „da” în Scoția după o relație cu întreruperi avută din 2012. „Nunta a fost perfectă”, declară o sursă pentru E!News. „Familiile și prietenii au fost fericiți pentru Rose și Kit. A fost o zi de iubire și sărbătoare care se vedea pe fețele tuturor”.

Exploreaza subiecte similare:

Kit Harington, Game of Thrones, Rose Leslie

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells