Rosamund Pike, din nou femeie mortală, în filmul cu Christian Bale detectiv particular

de Gloria Sauciuc în 27 Feb 2015
O știm din Gone Girl, unde a jucat-o pe complexa protagonistă Amy Dunne, câştigând astfel o nominalizare la Oscar

Cu nume precum Christian Bale în distribuţie şi James Mangold ca regizor, adaptarea semnată 20th Century Fox pentru cartea lui John McDonald, The Big Good-By, ajunge în sfârşit pe marile ecrane, anunță publicația Variety. Căutarea unei actriţe pentru rolul principal a luat sfârșit odată cu găsirea lui Rosamund Pike.

Bale joacă rolul lui McGee, un detectiv particular din Florida, care ajunge mereu în apă adâncă cu femei periculoase şi cu bărbaţi şi mai periculoşi.

The Big Good-By este prima dintre cărţile cu McGee, şi ţinând cont de cele 21 de volume din seria semnată McDonald, Fox speră că şi acesta are şanse la mai multe. După o perioadă de pre-producţie dificilă, Mangold s-a aşezat în scaunul regizorului, şi lucrează după un scenariu semnat Dennis Lehane şi Scott Frank.

Pike, cea care juca ultima dată în Gone Girl complexa protagonistă Amy Dunne (câştigând astfel o nominalizare la Oscar), mai are alte câteva proiecte în derulare. Ea a filmat deja pentru thriller-ul Return To Sender şi urmează să joace în The Bends şi French Window. Mai este apoi The Mountain Between Us, ce aşteaptă vreme potrivită de filmări, aşadar Pike va filma, mai întâi, The Deep Blue Good-By. La TV, este vocea lui Lady Penelope în noua animaţie Thunderbirds.

Exploreaza subiecte similare:

Gone Girl, Christian Bale, Rosamund Pike, Dennis Lehane, Scott Frank, The Mountain Between Us

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 27 februarie 2015 11:39
Rosamund Pike este o actrita britanica simpatica , buna , talentata si sunt sigur ca se va descurca bine si in acest rol in acest film , de abia astept sa vad filmul mai ales ca e si cu Christian Bale ;)
AeroX pe 28 februarie 2015 11:01
E buna din toate punctele de vedere. Fatala.
xerses pe 28 februarie 2015 22:46
Are un joc atat de convingator incat o indragesti imediat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells