Rooney Mara și Joaquin Phoenix vor deveni părinți. Iată cum a evoluat relația lor

de Gloria Sauciuc în 20 Mai 2020
Actorul în vârstă de 45 de ani a lucrat prima dată cu Mara pe platourile filmului de dragoste SF Her.

Rooney Mara și Joaquin Phoenix vor deveni părinți. Actrița, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată în șase luni, potrivit presei de limbă engleză. Este primul copil pentru cei doi. Cuplul s-a izolat - în această perioadă - în casa din Los Angeles. Rooney a fost fotografiată în public ultima oară pe 10 mai. Rooney si Joaquin (45 de ani) s-au logodit in iulie 2019, după mai mulți ani de relație. Iată o trecere în revistă a parcursului relației lor:

Iunie 2012: Actorul a lucrat prima dată cu Mara pe platourile filmului de dragoste SF Her (foto principală). Acolo juca rolul unui scriitor ce se îndrăgostește de Samantha, o formă de inteligență artificială cu vocea lui Scarlett Johansson - imediat ce relația sa cu Catherine (Rooney Mara) se încheie.

Într-un interviu cu Vanity Fair, Phoenix recunoaște că a crezut inițial că Mara nu l-a plăcut în perioada în care au lucrat împreună. În loc de asta, a descoperit că fata este pur și simplu timidă. „E singura fată pe care am căutat-o vreodată pe Internet”, a relatat pentru revistă.

Octombrie 2016: Cei doi au mai lucrat împreună la filmul Maria Magdalena (foto galerie), ce spune poveste cunoscutei figuri biblice care alege să-l urmeze pe Iisus Hristos. În timp ce Mara a jucat rolul titular, Phoenix l-a jucat pe Iisus. În timpul acestei producții cei doi au devenit un cuplu.

Mai 2017: Mara era văzută alături de Phoenix la cel de-al 70-lea Festival de Film de la Cannes. Îl ținea de mână în timpul ceremoniei de închidere și a fost prima care l-a felicitat atunci când a luat premiul pentru Cel mai bun actor în thriller-ul You Were Never Really There.

Septembrie 2017: Într-un interviu cu The New York Times Style Magazine, Phoenix a anunțat că el și cu Mara locuiau împreună în Hollywood Hills. Phoenix a dezvăluit detalii amuzante despre obiceiurile lui legate de Netflix, anume că urmărea timp de 10 ore seriale precum The Staircase, un serial polițist inspirat de evenimente reale, pentru că Mara și-a dorit asta.

De asemenea, Phoenix dă de înțeles că motivul pentru care a acceptat rolul din Maria Magdalena: „Căutam ceva care să aibă importanță pentru mine. Eram prieten cu Rooney.”

Mai 2019: Primăvara, mai multe surse au anunțat că perechea urmează să se căsătorească, după ce Mara a fost văzută purtând un uriaș inel de logodnă cu diamante.

Iunie 2019: Cei doi au apărut împreună la o demonstrație de Ziua Internațională a Drepturilor Animale. Ambii au protestat în timpul unui marș solemn alături de demonstranți, purtând tricouri pe care scria: „Planeta noastră. Și a lor...”

August 2019: Cuplul degaja un glamour din epoca de aur a Hollywood-ului la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, unde Joker a avut premiera.

Ianuarie 2020: Cuplul a apărut în public pentru ediția 2020 a Globurilor de Aur pe 5 ianuarie - și nu putea să fie mai adorabil. Phoenix, care a câștigat premiul pentru Cel mai bun rol al unui actor într-un film - secțiunea dramă pentru Joker, o privea îndrăgostit pe logodnica sa pe covorul roșu. Logodnica a chicotit.

Februarie 2020. Cu ocazia primului Oscar câștigat din cariera lui Joaquin Phoenix, pentru rolul din fillmul Joker, Rooney Mara i-a fost alături la ceremonie, după care au fost fotografiați savurând împreună un sandwich vegan pe scările locației unde a avut loc petrecerea de după gală, în West Hollywood.

Actorul a avut anterior o relație cu Anna Paquin în 2001 și cu Liv Tyler între 1995-1998. Ar fi ieșit și cu Lindsay Lohan și Anna Friel.
La rândul ei, Rooney a avut o relație cu Charlie McDowell, fiul lui Malcolm McDowell, timp de șase ani, până în 2016.

 

Exploreaza subiecte similare:

Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Mary Magdalene, Her

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells