Rona Hartner la Gala de inchidere a TIFF

8 Iun 2007
 Rona Hartner  la Gala de inchidere a TIFF

Un concert exotic si incendiar este evenimentul gazduit in acest an de Gala de inchidere a celei de-a sasea editii a Festivalului International de Film Transilvania. Daca anul trecut Fanfara Ciocarlia puncta finalul festivalului in ritmuri salbatice, acum protagonistii vor fi Rona Hartner si muzicienii ei parizieni, care vor incheia sambata seara, ceremonia de decernare a premiilor.

Gala in cadrul careia se vor decerna premiile TIFF 2007 va fi gazduita, ca si in anii precedenti, de Teatrul National Cluj Napoca, incepand cu ora 20.30. Inchiderea oficiala a TIFF-ului clujean va avea loc duminica, la Cinema Republica, la ora 18.00, cu filmul italian premiat anul trecut la Venetia cu un Leu de Argint, Lumea noua/Nuovomondo, in regia lui Emanuele Crialese.

TIFF-ul sibian se va inchide duminica seara, ora 21.30 cu o mini-gala transmisa in direct pe TVR 1, in cadrul careia actrita Ioana Bulca va primi Premiul de Excelenta. Transmisunea live va fi urmata de difuzarea Galei de inchidere TIFF/Ceremoniei de premiere inregistrata.

In Piata Mica din Sibiu, Restul e tacere, al regizorului Nae Caranfil, inchide a sasea editie a Festivalului International de Film Transilvania.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells